As-Is Sale - AMRU
Hadiahkan Set Istimewa Kepada Orang Tersayang. 47% off!

Klik Untuk Dapatkan Diskaun RM15 Bagi Pembelian Pertama!

Jualan produk-produk yang mengalami 'minor defect' pada harga diskaun.

3% Rosak

AMRU adalah jenama pengeluar barangan ibadah yang sangat mementingkan kepuasan para pelanggan. Kami sentiasa berusaha untuk memastikan pelanggan menerima produk yang sempurna.

Setiap koleksi produk yang dikeluarkan oleh AMRU akan melalui proses Quality Check (QC) yang ketat. Biasanya, kadar 'defect' bagi setiap koleksi ialah sekitar 3%. Manakala 80% dari kadar 'defect' tersebut boleh diklasifikasikan sebagai 'minor'.

Di Antara Contoh 'Minor Defect'

Jahitan Tak Kemas
Ada Kesan Kotor
Benang Tertarik
Ada Benang Bewarna

As-Is Sale

Oleh itu, kami mengambil inisiatif untuk menawarkan koleksi produk yang mengalami 'minor defect' ini kepada para pelanggan sedia ada pada harga yang cukup istimewa.

Kempen jualan ini diberikan nama 'As-Is Sales' yang mencerminkan kondisi produk seadanya. Alhamdulillah, jualan yang dibuka hanya 2-3 kali setahun ini mendapat sambutan yang cukup baik.

Berminat?

Isi nama & emel utama anda segera untuk mendapat makluman jika 'Jualan As-Is' dibuka nanti. Berbaloi-baloi!

Maklumbalas

“Alhamdulillah. Barang yang dibeli telah sampai. Cantik lagi, defect sangat minimal.
Hairun Najuwah Jamali
“Sejadah baru sampai. Alhamdulillah semua elok cantik je. Tak nampak pun mana defect. Memang berbaloi beli.
Halimah Mohtar
“Alhamdulillah. Sejadah AMRU x SK dah selamat sampai. Masyallah, saya tak jumpa pula apa yang defectnya, dah guna tadi. Insyallah nak repeat lagi dua helai.”
Mimi Liza Abdul Majid
“Alhamdulillah dah sampai. Saya tak nampak apa defectnya, cantik je!
Rohana
Alhamdulillah sejadah dah sampai. Semuanya ok. Saya memang niat nak tukar semua sejadah dalam rumah dengan sejadah AMRU. Memang kebetulan nampak ada jualan reject ini. Thank you!”
Hazwani
Alhamdulillah sejadah defect sampai dalam keadaan baik. Jika masih ada stok, saya ingin buat pembelian ulangan lagi.”
Nasir
Saya buat 12 pembelian sejadah defect! Alhamdulillah memang terbaik. Ramai sungguh peminat sejadah ini. Setiap kali sampai sejadah, ada je yang nak join beli lagi.”
Dr Nor Hashini
“Alhamdulillah, dah sampai! Pada mata saya, tiada langsung nampak obvious defectnya. Meaning QC AMRU sangat baguslah! Defect sikit, you all dah jual as discounted items. Amru memang terbaik! Hebatt!”
Lily
Alhamdulillah, tak nampak ‘kekurangan’nya. Insyallah ada rezeki, boleh beli lagi.”
Hanim

Soalan Lazim

Jualan bagi produk 'minor defect' ini dilakukan secara tertutup kepada mereka yang mendaftar sahaja. Kami akan war-warkan sebaik sahaja mempunyai kuantiti 'minor defect' yang sesuai untuk dihebahkan. Pastikan anda mendaftar supaya tidak terlepas peluang untuk mendapatkannya.

Harga bergantung kepada jenis koleksi serta tahap 'defect' produk tersebut. Ada produk yang diberikan sehingga 70% diskaun. Jadi anda boleh berhubung dengan wakil jualan AMRU untuk mengetahui harga bagi setiap koleksi yang dikategorikan sebagai 'defect'.

Mohon maaf, belian produk jualan 'As-Is' tidak boleh dikembalikan. Jadi sila berhubung dan mendapatkan penjelasan sejelas-jelasnya dengan wakil jualan AMRU sebelum melakukan pembelian. Namun, AMRU sentiasa menawarkan jaminan pulangan wang 30 hari bagi produk-produk baru.

Berdasarkan maklumbalas pengguna yang telah mendapakan produk 'minor defect' ini, mereka tidak nampak kecacatannya pada mata kasar. Jadi ada juga yang membelinya untuk dijadikan hadiah. Namun, kami menggalakkan para pengguna berikan hadiah produk baru kepada orang yang tersayang.

Mohon maaf, kuantiti produk 'As-Is' adalah sangat-sangat terhad. Hanya sekitar 3% sahaja dari kesemua nilaian stok AMRU. Oleh itu, jualan 'As-Is' hanya diadakan pada tempoh-tempoh tertentu sahaja. Biasanya 2 atau 3 kali setahun sahaja. Biasanya tidak semua koleksi ada yang 'minor defect'. Jadi, jangan lupa mendaftar untuk mendapat makluman apabila jualan ini telah dibuka.