Premium Sajada II - AMRU

#StayHome Diskaun 10% Bagi Semua Produk! Kod: S4V310

Koleksi Baru
Memperkenalkan Premium Sajada Edisi 2

Sejadah Eksklusif Yang Lembut & Selesa.

Mampu menyerap tekanan ketika solat dengan sangat baik. Khususnya pada bahagian sendi seperti tumit kaki, lutut serta pada dahi.

Dua Warna Premium

Sejadah premium ini hadir dengan dua warna yang sungguh eksklusif iaitu Silver dan Black.

Minimal & Cantik

Sejadah dijahit dan disulami dengan corak geometri Islamik minimal yang sangat cantik.

95% Isian Kapas Asli

Sejadah premium ini menggunakan 1000 gram isian kapas asli dengan ketebalan mencecah 20 mm*.

Mesra Cucian

Sejadah boleh dibasuh tanpa menjejaskan kualitinya. Masih kelihatan baru walaupun dibasuh berulang kali.

Alami Solat Dengan Penuh Keselesaan

Tidak seperti sejadah biasa yang berada di dalam pasaran, sejadah AMRU menjanjikan pelbagai kelebihan yang boleh membantu keselesaan ibadah anda.

Lembut & Menyerap Tekanan

Apabila bersentuhan dengan permukaan sejadah AMRU, ia sangat lembut dan mampu menyerap tekanan dengan baik kerana isian dari kapas asli sepenuhnya.

Mencengkam Permukaan

Tidak perlu risau untuk solat di atas permukaan lantai yang licin seperti simen atau tiles kerana ia dilengkapi dengan 'anti-slip' pada permukaan belakang.

Tak Terganggu

Tanpa sebarang corak, sejadah AMRU boleh membantu pengguna untuk lebih fokus apabila mendirikan solat. Tiada lagi mengelamun memerhati corak sejadah.

Mudah Dilipat

Walaupun tebal, ia masih boleh dilipat untuk di bawa kemana-mana sahaja. Sangat praktikal untuk di bawa ke masjid, travel dan sebagainya.

Boleh Dibasuh

Sejadah AMRU boleh dibasuh berkali-kali menggunakan tangan atau mesin basuh. Ia masih kekal cantik walaupun bertahun anda menggunakannya.

Tampak Eksklusif & Cantik

Sejadah AMRU ini hadir dengan dua warna premium yang sangat memikat. Sulaman pada bahagian tepi sejadah pula memberikan sentuhan eksklusif.

Sejadah Yang Memenuhi Keperluan Anda

Dengan dua pilihan warna yang menawan, sejadah AMRU akan menjadi teman setia anda walau dimana sahaja anda ingin mendirikan solat.

Spesifikasi

Premium Sajada II

Sejadah eksklusif dengan isian kapas asli berserta sentuhan minimalis yang sangat selesa, lembut dan tebal. Mampu menyerap tekanan ketika solat dengan sangat baik.

Ukuran:

70 cm x 120 cm +-

Isian:

95%+- kapas asli

Ketebalan:

20+- mm*

Warna:

Silver / Black

Berat:

1000+- gram

Harga Sehelai

RM 399.00

Telah Membahagiakan Ramai Orang.

4.7 dari 5 pengguna telah merasai pengalaman yang positif menggunakan sejadah AMRU. Sebahagian dari mereka sudi berkongsi pengalaman dengan anda.

Sejadah Pilihan Majlis Tilawah Al-Quran Peringkat Petronas

Sejadah dengan rekaan yang premium dan disertakan dengan kotak eksklusif, telah menjadi pilihan warga Petronas untuk dijadikan hadiah eksklusif kepada para pemenang sempena Majlis Tilawah al-Quran peringkat negeri Sabah.

Wah, Harga Promosi RM249 Sahaja!

Nikmati diskaun dan hadiah istimewa bagi menghargai pembeli sejadah AMRU.

Jimat RM150

Potongan RM150 diberikan supaya lebih ramai dapat mencuba dan merasai sendiri kelebihan sejadah AMRU ini. Tawaran terhad! Boleh tamat bila-bila masa.

Penghantaran Percuma

Setiap pembelian, anda akan menikmati penghantaran percuma ke seluruh Malaysia. Jimat lebih RM10++ bagi kos penghantaran bagi setiap helai.

Hadiah Percuma #1

Box Eksklusif (RM39.90)

Setiap helai sejadah akan dilipat rapi berserta kotak eksklusif berwarna hijau trademark AMRU.

Hadiah Percuma #2

Perfume & Gift Card (RM12.90)

Pewangi sejadah berserta gift card juga disediakan untuk anda catitkan sebarang ucapan.

Siapa Yang Perlukan Sejadah AMRU?

Buat mereka yang ingin merasai pengalaman solat yang berbeza & membahagiakan orang lain.

Diri sendiri & Keluarga

Mereka yang paling ideal untuk mencuba sejadah AMRU ialah diri anda sendiri berserta keluarga.

Untuk Orang Tersayang

Sejadah AMRU adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang.

Ketika Umrah & Haji

Sejadah AMRU juga adalah satu barangan wajib yang perlu anda bawa apabila menunaikan umrah atau haji.

Hantaran Kahwin

Sejadah AMRU sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda.

Insya-Allah..

Solat Lebih Selesa..

Bayangkan anda dan ahli keluarga dapat mendirikan solat dengan pengalaman yang berbeza. Solat di atas permukaan kapas yang sungguh lembut.

Tiga Jaminan Untuk Anda

Nikmati pembelian yang sungguh berbaloi, tanpa sebarang risiko..

Pulangan Wang 30 Hari

Jika ada kerosakkan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk pemulangan wang.

Produk Berkualiti

Sejadah premium yang lebih cantik, lebih selesa dan sungguh berkualiti dari setiap aspek untuk kegunaan harian.

Harga Yang Berpatutan

Anda akan dapati sejadah ini dijual dengan harga yang jauh lebih murah dengan apa yang anda akan rasai.

Tawaran Harga Istimewa Untuk Anda

Nikmati tawaran terkini dengan pelbagai penjimatan.

Silver

RM249

Harga asal bagi Premium Sajada berwarna Silver ialah RM399.

Anda akan memperolehi:

  • Box Eksklusif x 1
  • Pewangi & Kad x 1
  • Jimat RM251.80!

Black

RM249

Harga asal bagi Premium Sajada berwarna Black ialah RM399.

Anda akan memperolehi:

  • Box Eksklusif x 1
  • Pewangi & Kad x 1
  • Jimat RM251.80!
Best Seller
Set Combo

Silver + Black

RM450

Harga asal bagi Premium Sajada berwarna Silver dan Black ialah RM798.

Anda akan memperolehi:

  • Box Eksklusif x 2
  • Pewangi & Kad x 2
  • Penghantaran percuma
  • Jimat RM551.60!

Pilih Warna, Kuantiti & Tempah Sekarang

Cuba sekarang dan rasai keselesaan berganda sejadah AMRU.

Sale!

Premium Sajada II

87 maklumbalas
(87 customer reviews)

RM399.00 RM249.00

Sejadah eksklusif dengan isian kapas asli berserta sentuhan minimalis yang sangat selesa, lembut dan tebal. Mampu menyerap tekanan ketika solat dengan sangat baik.

Clear
Pilih Kuantiti

87 maklumbalas untuk Premium Sajada II

  1. Nurafidah

    5 starsss!!

  2. Siti Rasyidah
    verified AMRU buyer

    Sejadah AMRU yang dibeli telah pun sampai minggu lepas. Hadiah untuk mak ayah di kampung sempena ulangtahun perkahwinan mereka.

    Alhamdulillah, mak ayah sangat gembira dengan hadiah sejadah ni.. selesa dan sedap digunakan untuk solat. The best sejadah so far katanya.

    Terima kasih bagi pihak AMRU. Diharap pihak AMRU akan mengeluarkan/ mempelbagaikan lebih banyak produk di masa hadapan terutama untuk premium range.

    Mungkin juga extra discount boleh diberikan untuk regular customer untuk menggalakkan repeat order.

    Akhir kata semoga pihak AMRU sentiasa success di masa hadapan.

    Terima kasih dan selamat maju jaya!

  3. Maznah Abdul Majid

    Surprise yang sangat indah daripada kakakda tersayang..meskipun PKP dan tak dapat berjumpa waktu raya tempoh hari, hadiah sejadah premium darinya sangat bermakna buat saya dan bonda…Sejadah yang sangat wangi, premium dan mempunyai kelas yang tersendiri..Diisi dalam kotak cantik dengan kad ucapan membuatkan saya lebih terharu. Tahniah, team AMRU!

  4. Amir Faiz
    verified AMRU buyer

    Saya amat tertarik dengan produk2 Amru. Servis memang memuaskan.

    I didn’t have to wait too long for the delivery. I love all your products and will definitely purchase more in the future. Totally in love with my black Premium Sajada II. Interested to buy the Qandil sajada when it’s in stock. Pls inform me when it’s available ya. Thanks!

  5. Nadya Sofea

    😍🥰😘

  6. Hafidza Momin
    verified AMRU buyer

    Alhamdulillah dah terima sejadah2 tersebut. Penghantaran cepat, pembungkusan amat bagus dan Nampak eksklusif, kotak2 tersebut terjaga dengan baik.
    Sejadah-sejadah ini adalah sebagai souvenir kepada rakan-rakan pejabat saya. So memang tak perlu pembungkusan baru.

  7. Hamri bin Hamid

    Alhamdulillah dah sampai, kualiti memang baik, cantik n sesuai untuk bgi hadiah untuk yg tersayang.. terima kasih.

  8. Nurul Amira
    verified AMRU buyer

    Overall saya sangat berpuas hati dengan AMRU PREMIUM SAJADA.

    Saya nak repeat order nanti.

    Btw saya dah join #kasihramdhanAMRU

    Terima Kasih AMRU hasilkan produk yang berkualiti tinggi. Saya sangat berbangga dengan AMRU.

  9. Nora
    verified AMRU buyer

    Alhamdulillah memang nampak exclusive bila guna pula rasa seronok sebab dah selesa & tebal perfume free gift tu mmg pula tersangat la wangi, so far puas hati

Ingin kongsikan maklumbalas?

Kami teruja untuk mendengar maklumbalas jujur dari anda. Insyallah setiap kata-kata anda kami akan jadikan pemangkin semangat dan iktibar. Klik butang di bawah untuk kongsikan maklumbalas anda. Terima kasih!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Soalan-Soalan Lazim

Berikut adalah persoalan yang sering diajukan berkaitan Sejadah AMRU.

Perbezaan pertama adalah dari warna yang mana Premium Sajada I kami mengeluarkan warna Beige Turqouise. Pada koleksi Premium Sajada II, kami memperkenalkan dua warna baru iaitu Black dan Silver. Seterusnya adalah dari segi corak sulaman geometri Islamik yang berbeza dari koleksi pertama.

Harga sejadah Premium AMRU adalah yang paling berpatutan di dalam pasaran dengan menggunakan kapas asli dan ketebalan yang dijanjikan. Namun, anda boleh dapat harga diskaun apabila membeli set combo.

Sejadah Premium AMRU boleh dibasuh berkali-kali tanpa ia mengecil atau mengembang yang menyebabkan sejadah ini rosak. Kapas asli memang terbukti tahan lama dan tahan lasak. Anda boleh mencuci sejadah ini dengan mesin basuh. Ikuti langkah penjagaan yang tertera di label sejadah.

Boleh! Kami boleh berikan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia walaupun berapa kuantiti yang anda inginkan. Tetapi jika di luar Malaysia, kos penghantaran ditanggung oleh anda.

Boleh. Cuma penghantaran percuma yang telah pihak kami janjikan adalah untuk satu alamat sahaja. Jika ada penambahan alamat lain, kos penghantaran akan ditanggung oleh pihak anda.