Premium Sajada II - AMRU
Tonton Monolog Belum Berakhir Untuk Diri.

#StayHome Pos Percuma Seluruh Malaysia! Kod: FRE3SH1P

Koleksi Baru
Memperkenalkan Premium Sajada Edisi 2

Sejadah Eksklusif Yang Lembut & Selesa.

Mampu menyerap tekanan ketika solat dengan sangat baik. Khususnya pada bahagian sendi seperti tumit kaki, lutut serta pada dahi.

Dua Warna Premium

Sejadah premium ini hadir dengan dua warna yang sungguh eksklusif iaitu Silver dan Black.

Minimal & Cantik

Sejadah dijahit dan disulami dengan corak geometri Islamik minimal yang sangat cantik.

95% Isian Kapas Asli

Sejadah premium ini menggunakan 1000 gram isian kapas asli dengan ketebalan mencecah 20 mm*.

Mesra Cucian

Sejadah boleh dibasuh tanpa menjejaskan kualitinya. Masih kelihatan baru walaupun dibasuh berulang kali.

Jenama Pilihan & Dipercayai Oleh

Alami Solat Dengan Penuh Keselesaan

Tidak seperti sejadah biasa yang berada di dalam pasaran, sejadah AMRU menjanjikan pelbagai kelebihan yang boleh membantu keselesaan ibadah anda.

Lembut & Menyerap Tekanan

Apabila bersentuhan dengan permukaan sejadah AMRU, ia sangat lembut dan mampu menyerap tekanan dengan baik kerana isian dari kapas asli sepenuhnya.

Mencengkam Permukaan

Tidak perlu risau untuk solat di atas permukaan lantai yang licin seperti simen atau tiles kerana ia dilengkapi dengan 'anti-slip' pada permukaan belakang.

Tak Terganggu

Tanpa sebarang corak, sejadah AMRU boleh membantu pengguna untuk lebih fokus apabila mendirikan solat. Tiada lagi mengelamun memerhati corak sejadah.

Mudah Dilipat

Walaupun tebal, ia masih boleh dilipat untuk di bawa kemana-mana sahaja. Sangat praktikal untuk di bawa ke masjid, travel dan sebagainya.

Boleh Dibasuh

Sejadah AMRU boleh dibasuh berkali-kali menggunakan tangan atau mesin basuh. Ia masih kekal cantik walaupun bertahun anda menggunakannya.

Tampak Eksklusif & Cantik

Sejadah AMRU ini hadir dengan dua warna premium yang sangat memikat. Sulaman pada bahagian tepi sejadah pula memberikan sentuhan eksklusif.

Sejadah Yang Memenuhi Keperluan Anda

Dengan dua pilihan warna yang menawan, sejadah AMRU akan menjadi teman setia anda walau dimana sahaja anda ingin mendirikan solat.

Spesifikasi

Premium Sajada II

Sejadah eksklusif dengan isian kapas asli berserta sentuhan minimalis yang sangat selesa, lembut dan tebal. Mampu menyerap tekanan ketika solat dengan sangat baik.

Ukuran:

70 cm x 120 cm +-

Isian:

95%+- kapas asli

Ketebalan:

20+- mm*

Warna:

Silver / Black

Berat:

1000+- gram

Harga Sehelai

RM 399.00

Dipercayai Oleh 30,000++ Pengguna

4.7 dari 5 pengguna telah merasai pengalaman yang positif menggunakan sejadah AMRU. Sebahagian dari mereka sudi berkongsi pengalaman dengan anda.

Sejadah Pilihan Majlis Tilawah Al-Quran Peringkat Petronas

Sejadah dengan rekaan yang premium dan disertakan dengan kotak eksklusif, telah menjadi pilihan warga Petronas untuk dijadikan hadiah eksklusif kepada para pemenang sempena Majlis Tilawah al-Quran peringkat negeri Sabah.

Pandangan Media Terhadap AMRU

Wah, Harga Promosi RM249 Sahaja!

Nikmati diskaun dan hadiah istimewa bagi menghargai pembeli sejadah AMRU.

Jimat RM150

Potongan RM150 diberikan supaya lebih ramai dapat mencuba dan merasai sendiri kelebihan sejadah AMRU ini. Tawaran terhad! Boleh tamat bila-bila masa.

Penghantaran Percuma

Setiap pembelian, anda akan menikmati penghantaran percuma ke seluruh Malaysia. Jimat lebih RM10++ bagi kos penghantaran bagi setiap helai.

Hadiah Percuma #1

Box Eksklusif (RM39.90)

Setiap helai sejadah akan dilipat rapi berserta kotak eksklusif berwarna hijau trademark AMRU.

Hadiah Percuma #2

Perfume & Gift Card (RM12.90)

Pewangi sejadah berserta gift card juga disediakan untuk anda catitkan sebarang ucapan.

Bahagiakan Diri, Kenalan & Orang Tersayang

Hadiah paling bermakna untuk diri sendiri dan membahagiakan orang lain.

Kegunaan Diri Sendiri

Hargai diri sendiri, anda selayaknya menikmati pengalaman solat dengan sejadah yang selesa.

Hadiah Untuk Pasangan

Sejadah AMRU adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang.

Menghargai Mak Ayah

Zahirkan penghargaan kepada kedua orang tua yang banyak berkorban untuk membesarkan kita.

Sebagai Hantaran Kahwin

Sejadah AMRU sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda.

Kejutan Hari Lahir

Ramai yang menjadikan sejadah AMRU sebagai satu kejutan untuk meraikan hari lahir seseorang.

Hadiah Kepada Sahabat

Sejadah AMRU juga sangat sesuai dihadiahkan kepada seseorang yang bergelar sahabat.

Wakaf Untuk Orang Awam

Sejadah AMRU boleh diwakafkan untuk kegunaan orang awam di surau atau masjid.

Gembirakan Keluarga

Rapatkan perhubungan dengan menghadiahkan ahli keluarga anda sehelai sejadah AMRU.

Menghargai Jasa Guru

Guru ibarat lilin yang membakar diri, gembirakan mereka dengan sejadah eksklusif AMRU.

Insya-Allah..

Solat Lebih Selesa..

Bayangkan anda dan ahli keluarga dapat mendirikan solat dengan pengalaman yang berbeza. Solat di atas permukaan kapas yang sungguh lembut.

Tiga Jaminan Untuk Anda

Nikmati pembelian yang sungguh berbaloi, tanpa sebarang risiko..

Pulangan Wang 30 Hari

Jika ada kerosakkan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk pemulangan wang.

Produk Berkualiti

Sejadah premium yang lebih cantik, lebih selesa dan sungguh berkualiti dari setiap aspek untuk kegunaan harian.

Harga Yang Berpatutan

Anda akan dapati sejadah ini dijual dengan harga yang jauh lebih murah dengan apa yang anda akan rasai.

Tawaran Harga Istimewa Untuk Anda

Nikmati tawaran terkini dengan pelbagai penjimatan.

Silver

RM249

Harga asal bagi Premium Sajada berwarna Silver ialah RM399.

Anda akan memperolehi:

  • Box Eksklusif x 1
  • Pewangi & Kad x 1
  • Jimat RM251.80!

Black

RM249

Harga asal bagi Premium Sajada berwarna Black ialah RM399.

Anda akan memperolehi:

  • Box Eksklusif x 1
  • Pewangi & Kad x 1
  • Jimat RM251.80!
Best Seller
Set Combo

Silver + Black

RM450

Harga asal bagi Premium Sajada berwarna Silver dan Black ialah RM798.

Anda akan memperolehi:

  • Box Eksklusif x 2
  • Pewangi & Kad x 2
  • Penghantaran percuma
  • Jimat RM551.60!

Pilih Warna, Kuantiti & Tempah Sekarang

Cuba sekarang dan rasai keselesaan berganda sejadah AMRU.

Sale!

Premium Sajada II

104 maklumbalas
(104 customer reviews)

RM399.00 RM249.00

Sejadah eksklusif dengan isian kapas asli berserta sentuhan minimalis yang sangat selesa, lembut dan tebal. Mampu menyerap tekanan ketika solat dengan sangat baik.

Clear
Pilih Kuantiti

104 maklumbalas untuk Premium Sajada II

  1. Muhammad Shaqeel
    verified AMRU buyer

    Saya puas hati sangat dengan quality produk AMRU. Packaging juga kemas dan cantik. Sejadah sangat selesa dan in shaa Allah saya akan buat tempahan lagi dalam masa yang akan datang. Terima kasih!

  2. Haris
    verified AMRU buyer

    Their customer service was excellent and fast. You can feel that they really value their customers. Bouught the Premium Sajadah ll Black- it feels and looks premium. Very soft, top notch quality, thick but not weighty, I L.O.V.E I.T. It glistens in the softest lighting, Beautiful!

  3. Abdul Halim Bin Ismail

    Alhamdulillah sampai awal….ayah suka sgt. Cantik sgt..blh la guna utk solat raya esok. Tq seller moga murah rezeki.

  4. Khairunnisa Kasmuri
    verified AMRU buyer

    Alhamdulilah. We just received it and love it! Especially the free scenting! So we ordered 9 more, Alhamdulilah.

  5. Haiza
    verified AMRU buyer

    Alhamdulillah it’s very nice. In shaa Allah will purchase more.

  6. Muhammad Zahir
    verified AMRU buyer

    Alhamdulillah terima dalam keadaan baik. Kualiti sejadah juga sangat bagus dan haruman yang wangi. Cuma perlu penambahbaikan dari segi penanda aras untuk sujud.

    1. Disebabkan keseluruhan sejadah dengan warna hitam, mungkin perlu tagging sedikit supaya kita boleh bezakan tempat pijak berdiri dan tempat kita bersujud. Supaya bila digunakan kembali kita tidak bersujud di tempat kita berpijak sebelum ini.

  7. Rithauddeen Aziz

    Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.

  8. Norsidah Zaifah
    verified AMRU buyer

    Alhamdulillah dah diterima pasangan pengantin dengan ucapan terimaksih.

  9. Nor Adila
    verified AMRU buyer

    alhamdulilah saya sangat berpuas hati dengan kualiti produk AMRU . Tempahan tu kami adik beradik nak hadiahkan untuk ayah sempena hari jadi beliau harini 30 Jun 2021. Alhamduliah pekej yang sangat berbaloi boleh bagi mak satu.. dan yang paling best bila saya open je box tu mashaallah rasa nak menangis sangat terharu dan bau yang harum jadi excited nak buka..

    alhamdulilah esok nya saya dh repeat order basic sajada combo untuk kegunaan sendiri memang puas hati .. terima kasih AMRU kerana hasilkan product yang sangat berkualiti .. Inshaallah next order untuk keluarga mertua pulak ..

  10. Siti Armah Binti Masrah

    AMRU.. Mmg selalu di hati. Cantik!

  11. Durrah Yazaid

    second sejadah from amru. worth every penny. absolutely beautiful and luxe. truly one of the best.

  12. Muhammad Fitri

    Kualiti puas hati. Alhamdulillah.

  13. Intan Norsyazwani Mat Sah

    Beli sejadah amru ni untuk diberi hadiah.. Sejadah tebal Kotak pun cantik. Sangat sesuai untuk diberi hadiah.

Ingin kongsikan maklumbalas?

Kami teruja untuk mendengar maklumbalas jujur dari anda. Insyallah setiap kata-kata anda kami akan jadikan pemangkin semangat dan iktibar. Klik butang di bawah untuk kongsikan maklumbalas anda. Terima kasih!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Soalan-Soalan Lazim

Berikut adalah persoalan yang sering diajukan berkaitan Sejadah AMRU.

Perbezaan pertama adalah dari warna yang mana Premium Sajada I kami mengeluarkan warna Beige Turqouise. Pada koleksi Premium Sajada II, kami memperkenalkan dua warna baru iaitu Black dan Silver. Seterusnya adalah dari segi corak sulaman geometri Islamik yang berbeza dari koleksi pertama.

Harga sejadah Premium AMRU adalah yang paling berpatutan di dalam pasaran dengan menggunakan kapas asli dan ketebalan yang dijanjikan. Namun, anda boleh dapat harga diskaun apabila membeli set combo.

Sejadah Premium AMRU boleh dibasuh berkali-kali tanpa ia mengecil atau mengembang yang menyebabkan sejadah ini rosak. Kapas asli memang terbukti tahan lama dan tahan lasak. Anda boleh mencuci sejadah ini dengan mesin basuh. Ikuti langkah penjagaan yang tertera di label sejadah.

Boleh! Kami boleh berikan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia walaupun berapa kuantiti yang anda inginkan. Tetapi jika di luar Malaysia, kos penghantaran ditanggung oleh anda.

Boleh. Cuma penghantaran percuma yang telah pihak kami janjikan adalah untuk satu alamat sahaja. Jika ada penambahan alamat lain, kos penghantaran akan ditanggung oleh pihak anda.