Premium Sajada - AMRU
Sempena cuti perayaan Aidilfitri, semua tempahan akan mula diproses pada 8 Mei 2022. Harap Maklum.

Klik Untuk Dapatkan Diskaun RM15 Bagi Pembelian Pertama!

Koleksi Baru
Memperkenalkan Premium Sajada Edisi 2

Sejadah Eksklusif Yang Lembut & Selesa.

Mampu menyerap tekanan ketika solat dengan sangat baik. Khususnya pada bahagian sendi seperti tumit kaki, lutut serta pada dahi.

Dua Warna Premium

Sejadah premium ini hadir dengan dua warna yang sungguh eksklusif iaitu Silver dan Black.

Minimal & Cantik

Sejadah dijahit dan disulami dengan corak geometri Islamik minimal yang sangat cantik.

95% Isian Kapas Asli

Sejadah premium ini menggunakan 1000 gram isian kapas asli dengan ketebalan mencecah 20 mm*.

Mesra Cucian

Sejadah boleh dibasuh tanpa menjejaskan kualitinya. Masih kelihatan baru walaupun dibasuh berulang kali.

Jenama Pilihan & Dipercayai Oleh

Alami Solat Dengan Penuh Keselesaan

Tidak seperti sejadah biasa yang berada di dalam pasaran, sejadah AMRU menjanjikan pelbagai kelebihan yang boleh membantu keselesaan ibadah anda.

Lembut & Menyerap Tekanan

Apabila bersentuhan dengan permukaan sejadah AMRU, ia sangat lembut dan mampu menyerap tekanan dengan baik kerana isian dari kapas asli sepenuhnya.

Mencengkam Permukaan

Tidak perlu risau untuk solat di atas permukaan lantai yang licin seperti simen atau tiles kerana ia dilengkapi dengan 'anti-slip' pada permukaan belakang.

Tak Terganggu

Tanpa sebarang corak, sejadah AMRU boleh membantu pengguna untuk lebih fokus apabila mendirikan solat. Tiada lagi mengelamun memerhati corak sejadah.

Mudah Dilipat

Walaupun tebal, ia masih boleh dilipat untuk di bawa kemana-mana sahaja. Sangat praktikal untuk di bawa ke masjid, travel dan sebagainya.

Boleh Dibasuh

Sejadah AMRU boleh dibasuh berkali-kali menggunakan tangan atau mesin basuh. Ia masih kekal cantik walaupun bertahun anda menggunakannya.

Tampak Eksklusif & Cantik

Sejadah AMRU ini hadir dengan dua warna premium yang sangat memikat. Sulaman pada bahagian tepi sejadah pula memberikan sentuhan eksklusif.

Sejadah Yang Memenuhi Keperluan Anda

Dengan dua pilihan warna yang menawan, sejadah AMRU akan menjadi teman setia anda walau dimana sahaja anda ingin mendirikan solat.

Spesifikasi

Premium Sajada II

Sejadah eksklusif dengan isian kapas asli berserta sentuhan minimalis yang sangat selesa, lembut dan tebal. Mampu menyerap tekanan ketika solat dengan sangat baik.

Ukuran:

70 cm x 120 cm +-

Isian:

95%+- kapas asli

Ketebalan:

20+- mm*

Warna:

Silver / Black

Berat:

1000+- gram

Harga Sehelai

RM 399.00

Dipercayai Oleh 30,000++ Pengguna

4.7 dari 5 pengguna telah merasai pengalaman yang positif menggunakan sejadah AMRU. Sebahagian dari mereka sudi berkongsi pengalaman dengan anda.

Pandangan Media Terhadap AMRU

Wah, Harga Promosi RM224 Sahaja!

Nikmati diskaun dan hadiah istimewa bagi menghargai pembeli sejadah AMRU.

Jimat RM175

Potongan RM175 diberikan supaya lebih ramai dapat mencuba dan merasai sendiri kelebihan sejadah AMRU ini. Tawaran terhad! Boleh tamat bila-bila masa.

Penghantaran Percuma

Setiap pembelian set combo, anda akan menikmati penghantaran percuma ke seluruh Malaysia. Jimat lebih RM10++ bagi kos penghantaran bagi setiap helai.

Hadiah Percuma #1

Box Eksklusif (RM39.90)

Setiap helai sejadah akan dilipat rapi berserta kotak eksklusif berwarna hijau trademark AMRU.

Hadiah Percuma #2

Perfume & Gift Card (RM12.90)

Pewangi sejadah berserta gift card juga disediakan untuk anda catitkan sebarang ucapan.

Bahagiakan Diri, Kenalan & Orang Tersayang

Hadiah paling bermakna untuk diri sendiri dan membahagiakan orang lain.

Kegunaan Diri Sendiri

Hargai diri sendiri, anda selayaknya menikmati pengalaman solat dengan sejadah yang selesa.

Hadiah Untuk Pasangan

Sejadah AMRU adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang.

Menghargai Mak Ayah

Zahirkan penghargaan kepada kedua orang tua yang banyak berkorban untuk membesarkan kita.

Sebagai Hantaran Kahwin

Sejadah AMRU sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda.

Kejutan Hari Lahir

Ramai yang menjadikan sejadah AMRU sebagai satu kejutan untuk meraikan hari lahir seseorang.

Hadiah Kepada Sahabat

Sejadah AMRU juga sangat sesuai dihadiahkan kepada seseorang yang bergelar sahabat.

Wakaf Untuk Orang Awam

Sejadah AMRU boleh diwakafkan untuk kegunaan orang awam di surau atau masjid.

Gembirakan Keluarga

Rapatkan perhubungan dengan menghadiahkan ahli keluarga anda sehelai sejadah AMRU.

Menghargai Jasa Guru

Guru ibarat lilin yang membakar diri, gembirakan mereka dengan sejadah eksklusif AMRU.

Insya-Allah..

Solat Lebih Selesa..

Bayangkan anda dan ahli keluarga dapat mendirikan solat dengan pengalaman yang berbeza. Solat di atas permukaan kapas yang sungguh lembut.

Tiga Jaminan Untuk Anda

Nikmati pembelian yang sungguh berbaloi, tanpa sebarang risiko..

Pulangan Wang 30 Hari

Jika ada kerosakkan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk pemulangan wang.

Produk Berkualiti

Sejadah premium yang lebih cantik, lebih selesa dan sungguh berkualiti dari setiap aspek untuk kegunaan harian.

Harga Yang Berpatutan

Anda akan dapati sejadah ini dijual dengan harga yang jauh lebih murah dengan apa yang anda akan rasai.

Tawaran Harga Istimewa Untuk Anda

Nikmati tawaran terkini dengan pelbagai penjimatan.

Silver

RM224

Harga asal bagi Premium Sajada berwarna Silver ialah RM399.

Anda akan memperolehi:

  • Box Eksklusif x 1
  • Pewangi & Kad x 1
  • Jimat RM251.80!

Black

RM224

Harga asal bagi Premium Sajada berwarna Black ialah RM399.

Anda akan memperolehi:

  • Box Eksklusif x 1
  • Pewangi & Kad x 1
  • Jimat RM251.80!
Best Seller
Set Combo

Silver + Black

RM405

Harga asal bagi Premium Sajada berwarna Silver dan Black ialah RM798.

Anda akan memperolehi:

  • Box Eksklusif x 2
  • Pewangi & Kad x 2
  • Penghantaran percuma
  • Jimat RM551.60!
Anda juga boleh membayar secara ansuran mudah sehingga 3 bulan menerusi kad kredit atau kad debit tanpa sebarang faedah. Patuh syariah. Keterangan Lanjut

Pilih Warna, Kuantiti & Tempah Sekarang

Cuba sekarang dan rasai keselesaan berganda sejadah AMRU.

Sale!

Premium Sajada

190 maklumbalas
(190 customer reviews)

RM224.00

Sejadah eksklusif dengan isian kapas asli berserta sentuhan minimalis yang sangat selesa, lembut dan tebal. Mampu menyerap tekanan ketika solat dengan sangat baik.

Clear
Pilih Kuantiti

‘Add to bag’ warna black & silver untuk harga promo Set Combo.

190 maklumbalas untuk Premium Sajada

  1. Nor Azizan bin Nor Rahmat

    Delibery tangkass. Terbaik seller

  2. Mohd Nirsham

    Packaging 100% Mantap Kualiti Sejadah 80% Plain? Pada saya masih ada simbol “Bintang Bucu 6” Nasib baik 1 warna sahaja. Sila rujuk gambar. Saranan utk improvement… elakkan penggunaan apa² simbol yg “PELIK” Harap nanti boleh keluarkan Sejadah yg betul² PLAIN. TQ

  3. Mohd Waldemar Lim

    I bought 2 silver for my parents to try the material & was really amazed with the quality. It’s thick & cushions the elbows & knees. It just feels so comfortable. The biggest plus is it’s almost pure cotton & machine washable! Definitely a premium product. So worth it that I bought another 4! 10Q!!

  4. Jamiah Binti Omar

    Lovely, I just want to say I love it, high class quality, suka sgt, jahitan kemas, tebal, selesa, can’t wait to used it❤️❤️❤️

  5. Zaleha Adam
    verified AMRU buyer

    Bahagia rasanya bila dapat bahagiakan orang lain. Saya beli sajadah Amru utk diberi sebagai hadiah hari jadi. Alhamdulillah, penerima sangat suka. Katanya sesuai utk lututnya yang dah tak berapa muda.

    Packaging yg sangat cantik dan kemas. Terima kasih Amru.

    Selamat Hari Raya!

  6. Ariff Shah
    verified AMRU buyer

    Alhamdullilah dah terima sejadah premium yg saya order. Cepat betul deliverynya. Sejadah dah guna. Tebal dan lembut. Dgn ada bau wangian raudah kat sejadah buat tenang betul bila sujud sampai rasa mcm tak nak bangun. Terima kasih bagi hadiah2 sampingan. Insya Allah kalau ada apa2 nak beli say guna diskaun kod yg diberi. Sekali lagi terima kasih. Salam Ramadhan Al Mubarak. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin

  7. Irwan bin Mansor

    Payment : 25/4/2022 Packed & Posted : 25/4/2022 Delivered : 27/4/2022 Alhamdulillah barang sampai dengan selamat. Tiada sebarang kerosakan pada kotak. Pembungkusan pun agak baik dibalut dengan bubble pack. Sejadah memang cantik dan premium, memang selesa digunakan.Terima kasih seller dan abang J&T.

  8. Nor Atiqah Abd Rahman

    Alhamdulillah parcel selamat sampai dalam keadaan yang baik. Terima kasih bagi extra sampul raya as requested earlier. Sejadah harum semerbak plus selesa sangat2!

Ingin kongsikan maklumbalas?

Kami teruja untuk mendengar maklumbalas jujur dari anda. Insyallah setiap kata-kata anda kami akan jadikan pemangkin semangat dan iktibar. Klik butang di bawah untuk kongsikan maklumbalas anda. Terima kasih!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Soalan-Soalan Lazim

Berikut adalah persoalan yang sering diajukan berkaitan Sejadah AMRU.

Perbezaan pertama adalah dari warna yang mana Premium Sajada I kami mengeluarkan warna Beige Turqouise. Pada koleksi Premium Sajada II, kami memperkenalkan dua warna baru iaitu Black dan Silver. Seterusnya adalah dari segi corak sulaman geometri Islamik yang berbeza dari koleksi pertama.

Harga sejadah Premium AMRU adalah yang paling berpatutan di dalam pasaran dengan menggunakan kapas asli dan ketebalan yang dijanjikan. Namun, anda boleh dapat harga diskaun apabila membeli set combo.

Sejadah Premium AMRU boleh dibasuh berkali-kali tanpa ia mengecil atau mengembang yang menyebabkan sejadah ini rosak. Kapas asli memang terbukti tahan lama dan tahan lasak. Anda boleh mencuci sejadah ini dengan mesin basuh. Ikuti langkah penjagaan yang tertera di label sejadah.

Boleh! Kami boleh berikan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia walaupun berapa kuantiti yang anda inginkan. Tetapi jika di luar Malaysia, kos penghantaran ditanggung oleh anda.

Boleh. Cuma penghantaran percuma yang telah pihak kami janjikan adalah untuk satu alamat sahaja. Jika ada penambahan alamat lain, kos penghantaran akan ditanggung oleh pihak anda.