Rawdah Sajada II - AMRU
Basic Sajada III kini telah dilancarkan. Hanya RM59 Sahaja!

Klik Untuk Dapatkan Diskaun RM15 Bagi Pembelian Pertama!

Dengan Kerjasama
Memperkenalkan Rawdah Sajada Edisi 2

Sejadah Bermotifkan Kesenian Raudah.

Sentuhan dari organisasi yang menghasilkan permaidani Masjid Haram & Masjid Nabawi. Menggamit kenangan bersolat di tanah suci.

Pengedar Rasmi Al-Munawara

Berpusat di Kota Madinah, Al-Munawara adalah NGO beroperasi sebagai cabang komersial dibawah badan wakaf yang ditubuhkan oleh HRH Putera Faisal Bin Salman. Semua pendapatan mereka diwakafkan sebagai sumbangan kepada pembangunan masyarakat dan ekonomi Madinah, termasuk penyelenggaraan Masjid Nabawi. Dengan slogan 'From the heart of Medina', Al-Munawara berharap dapat membawa produk-produk Madinah ke seluruh dunia. AMRU dan Siti Khadijah telah dilantik sebagai pengedar rasmi untuk pasaran Malaysia & Indonesia.

Autentik Dari Madinah

Sejadah dihasilkan di Madinah. Tempat sama bagi penghasilan permaidani masjid Haram & Nabawi.

Berkualiti Tinggi

Proses penghasilan sejadah yang cukup teliti dan menggunakan fabrik berkualiti tinggi.

Pilihan Corak Eksklusif

Lima pilihan corak dan warna sejadah yang sungguh eksklusif bermotifkan kesenian Raudah.

Tersedia Di Malaysia

Sejadah telah ada di Malaysia. Anda tidak perlu menunggu lama untuk memilikinya.

Jenama Pilihan & Dipercayai Oleh

Mengimbau Memori Solat Di Tanah Suci

Tidak seperti sejadah biasa yang berada di dalam pasaran, sejadah AMRU menjanjikan pelbagai kelebihan untuk menemani ibadah seharian anda.

Kelihatan Cantik

Sejadah ini dihasilkan dari motif kesenian Masjid Haram & Masjid Nabawi. Sentuhan corak dan warnanya sangat cantik dan kekal relevan sepanjang zaman.

Autentik & Original

Sejadah ini dikeluarkan oleh Al-Munawara, jenama dibawah NGO yang bertanggungjawab menghasilkan permaidani untuk Masjid Haram & Masjid Nabawi.

Permukaan Lembut

Sejadah ini menggunakan fabrik 'Polyproplene Heat Set with Softner' dan setiap helai akan melalui proses melembutkan permukaannya menggunakan cecair istimewa.

Lebih Tebal

Sejadah dengan ukuran 110 cm x 70 cm dan ketebalan sekitar 8mm ini mempunyai 1.6 juta titik cucukan benang berbanding sejadah biasa yang lebih nipis.

Boleh Dibasuh

Sejadah ini boleh dibasuh sepertimana permaidani tanpa memudarkan warna walaupun dibasuh berkali-kali dan digunakan selama bertahun-tahun.

Kualiti Terjamin

Sejadah ini melalui tiga kali proses pemeriksaan kualiti iaitu dua kali di Arab Saudi dan sekali lagi setelah tiba di Malaysia. Insyallah anda akan memperolehi sejadah yang elok.

Inspirasi Corak & Motif Dari Masjid Suci

Dengan lima pilihan corak yang mempunyai sejarah berbeza, sejadah AMRU ini akan lebih bermakna untuk kegunaan anda walau dimana sahaja.

Spesifikasi

Rawdah Sajada II

Koleksi sejadah autentik dari Madinah yang bermotifkan kesenian Raudah. Sentuhan dari organisasi yang menghasilkan permaidani Masjid Haram & Masjid Nabawi.

Ukuran:

110 x 70 cm +-

Fabrik:

Polyproplene Heat Set with Softner

Ketebalan:

8+- mm*

Berat:

1200+- gram

Harga Sehelai

RM 329.00

Al-Haram Arch & Rawdah Arch

Sejadah Imam Haram Makkah yang menggunakan corak permaidani di dalam Raudah berserta sentuhan gerbang.

Al-Haram Zaria & Rawdah Zaria

Sejadah dengan corak permaidani Raudah Alsharifa yang unik dan menggamit pengalaman tempat suci di mana sahaja anda berada.

Dipercayai Oleh 30,000++ Pengguna

4.7 dari 5 pengguna telah merasai pengalaman yang positif menggunakan sejadah AMRU. Sebahagian dari mereka sudi berkongsi pengalaman dengan anda.

Tawaran Menarik & Hadiah Percuma!

Nikmati diskaun dan hadiah istimewa bagi menghargai pembeli sejadah AMRU.

Clearance: Potongan RM200

Nikmati potongan RM200 bagi setiap helai Rawdah Sajada II keluaran AMRU x SK. Semakin bertambah helaian, semakin menjimatkan anda.

Penghantaran Percuma

Setiap pembelian bernilai RM250 ke atas akan menikmati penghantaran percuma ke seluruh Malaysia. Jimat lebih RM10++ bagi kos penghantaran bagi setiap helai.

Hadiah Percuma #1

Woven Bag AMRU (RM14.90)

Setiap helai sejadah akan dilipat rapi berserta woven bag rasmi AMRU yang boleh digunakan untuk dibawa kemana-mana.

Hadiah Percuma #2

Sajada Perfume & Gift Card (RM12.90)

Pewangi sejadah keluaran AMRU, satu calitan sahaja boleh membuatkan sejadah anda wangi sehingga 72 jam.

Bahagiakan Diri, Kenalan & Orang Tersayang

Hadiah paling bermakna untuk diri sendiri dan membahagiakan orang lain.

Kegunaan Diri Sendiri

Hargai diri sendiri, anda selayaknya menikmati pengalaman solat dengan sejadah yang selesa.

Hadiah Untuk Pasangan

Sejadah AMRU adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang.

Menghargai Mak Ayah

Zahirkan penghargaan kepada kedua orang tua yang banyak berkorban untuk membesarkan kita.

Sebagai Hantaran Kahwin

Sejadah AMRU sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda.

Kejutan Hari Lahir

Ramai yang menjadikan sejadah AMRU sebagai satu kejutan untuk meraikan hari lahir seseorang.

Hadiah Kepada Sahabat

Sejadah AMRU juga sangat sesuai dihadiahkan kepada seseorang yang bergelar sahabat.

Wakaf Untuk Orang Awam

Sejadah AMRU boleh diwakafkan untuk kegunaan orang awam di surau atau masjid.

Gembirakan Keluarga

Rapatkan perhubungan dengan menghadiahkan ahli keluarga anda sehelai sejadah AMRU.

Menghargai Jasa Guru

Guru ibarat lilin yang membakar diri, gembirakan mereka dengan sejadah eksklusif AMRU.

Insya-Allah..

Sejadah Yang Berkualiti..

Bayangkan anda dan ahli keluarga dapat mendirikan solat dengan pengalaman yang berbeza. Mengembalikan memori mendirikan solat di tanah suci.

Tiga Jaminan Untuk Anda

Nikmati pembelian yang sungguh berbaloi, tanpa sebarang risiko..

Pulangan Wang 30 Hari

Jika ada kerosakan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk pemulangan wang.

Produk Berkualiti

Sejadah premium yang lebih cantik, lebih selesa dan sungguh berkualiti dari setiap aspek untuk kegunaan harian.

Harga Yang Berpatutan

Anda akan dapati sejadah ini dijual dengan harga yang jauh lebih murah dengan apa yang anda akan rasai.

Anda juga boleh membayar secara ansuran mudah sehingga 3 bulan menerusi kad kredit atau kad debit tanpa sebarang faedah. Patuh syariah. Keterangan Lanjut

Pilih Corak, Kuantiti & Tempah Sekarang

Menggamit kenangan tanah suci dengan sejadah AMRU x Siti Khadijah.

Sale!

Rawdah Sajada II

37 maklumbalas
(37 customer reviews)

RM129.00

Sentuhan dari organisasi yang menghasilkan permaidani Masjid Haram & Masjid Nabawi. Menggamit kenangan bersolat di tanah suci.

Clear
Pilih Kuantiti

37 maklumbalas untuk Rawdah Sajada II

  1. Norhayati Bt Nazri

    Tq..brg cpat smpai…keadaan elok dan sejadah teball…maaf,xde gambar

  2. Noorshahila Indok Maziah binti Mustapa

    lembut wangi

  3. Anis Suzanas Anas Anwar

    Lembutnya laa. Memang selesa buat solat. Beli hadiah utk mama bapa. Alhamdulillah drng suka btul 🥰

  4. Nabila Mohamad

    Tak setebal/selembut eznik. Wangi Packaging okayla Delivery good

  5. Syuhaeda Aeni

    Best product from AMRU as always👍👍👍

  6. Nurhasyimah Hamzah

    Sejadah yang saya beli mutunya bagus, selesa dan berbaloi saya beli dengan harga diskaun.

    Penambahbaikkan yang boleh dibuat adalah dari segi packaging, apabila sampai pada saya plastic poslaju sudah terkoyak dan exposed plastic bag amru see through.

    Kedua, beg sejadah tersebut terasa dan nampak murah untuk sejadah berharga asal almost RM400. perbaiki kualiti beg sejadah kerana nampak dan rasa seperti door gift kenduri kahwin di kampung. Material murah dan nampak tidak exclusive.

  7. Dayang Rohhayati Binti Abang Ahmad

    Good quality, yes very comfort as the material from high good quality Tq suitable for gift/bday present 🎁

  8. Rohaya Bte Rahman

    Saya sangat berpuas hati dengan kualiti sejadah amru, sebab itu dah beli 4 sejadah setakat ni. Memang tenang dan terubat rindu berada di masjidil haram dan masjid nabawi.

    Cuma tempahan akhir saya tak dapat signature perfurm percuma bersama dengan sejadah. Ada bekas sahaja tapi minyak wangi nya tidak ada, gambar dibawah saya ambil masa buka bungkusan dan plastik minyak wangi yang saya belum buka lagi. Saya dah maklumkan kepada cik nik tapi masih belum lagi dapat gantiannya.

    Walaubagaimana pun, saya amat berpuas hati dengan minyak wangi , dah beli 3 unit bersama sejadah haritu. Sungguh harum dan lembut je wangi nya.

    Terima Amru.

  9. Norida Binti Saidin

    Dah 4 kali beli dgn seller ini.Mmg terbaik. 3 beli utk hadiah. Yg menerima pun sgt suka. Alhamdulillah.

  10. Mazlan bin Ahmad

    Alhamdulillah sampai agak cepat walaupun order ketika musim perayaan. Seller pun reply mesej cepat. Sudah beberapa kali order & sejadah amru tetap best among the best😊

  11. Diyana Mohd Nor

    Alhamdulillah for the great sajadah. Loved the material & workmanship is great. Packaging is very nice & would be great as a gift as well.

Ingin kongsikan maklumbalas?

Kami teruja untuk mendengar maklumbalas jujur dari anda. Insyallah setiap kata-kata anda kami akan jadikan pemangkin semangat dan iktibar. Klik butang di bawah untuk kongsikan maklumbalas anda. Terima kasih!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Soalan-Soalan Lazim

Berikut adalah persoalan yang sering diajukan berkaitan Sejadah AMRU.

Kebanyakkan sejadah siri Raudah yang berada di dalam pasaran bukan dari Madinah. Ada yang dihasilkan dari Turki dan mendakwa ia dihasilkan di Madinah. Rawdah Sajada II ini pula adalah keluaran jenama Al-Munawara, salah satu sayap kanan NGO di bawah putera raja Arab Saudi, HRH Putera Faisal Bin Salman. Ia dihasilkan dari kilang yang menghasilkan permaidani untuk Masjid Haram & Nabawi. Autentik dan asli dari Madinah. AMRU & Siti Khadijah pula telah dilantik sebagai pengedar rasmi koleksi sejadah mereka.

Harga Rawdah Sajada II yang ditawarkan adalah sangat berpatutan. Sejadah asli dari Madinah yang mempersembahkan kualiti, kecantikkan dan kenangan seperti berada di tanah suci. Sejadah ini juga lebih tebal dan lembut berbanding sejadah lain di pasaran. Anda juga telah diberi diskaun RM30 dan memperolehi perfume sejadah percuma bagi setiap helai pembelian.

Ya. Semua stok Rawdah Sajada II ada di Malaysia. Setelah tempahan, Insyallah anda akan menerima sejadah ini dalam tempoh 1-3 hari bekerja. Bergantung juga kepada situasi dan lokasi.

Boleh! Kami boleh berikan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia walaupun berapa kuantiti yang anda inginkan. Tetapi jika di luar Malaysia, kos penghantaran ditanggung oleh anda.

Boleh. Cuma penghantaran percuma yang telah pihak kami janjikan adalah untuk satu alamat sahaja. Jika ada penambahan alamat lain, kos penghantaran akan ditanggung oleh pihak anda.