AS-IS - AMRU
Back In Stock. Plain & Minimalist Pelikat. Shop Now

Click to Get a RM10 Discount for Your First Purchase!

Jualan produk-produk yang mengalami 'minor defect' pada harga diskaun.

3% Rosak

AMRU adalah jenama pengeluar barangan ibadah yang sangat mementingkan kepuasan para pelanggan. Kami sentiasa berusaha untuk memastikan pelanggan menerima produk yang sempurna.

Setiap koleksi produk yang dikeluarkan oleh AMRU akan melalui proses Quality Check (QC) yang ketat. Biasanya, kadar 'defect' bagi setiap koleksi ialah sekitar 3%. Manakala 80% dari kadar 'defect' tersebut boleh diklasifikasikan sebagai 'minor'.

Di Antara Contoh 'Minor Defect'

Jahitan Tak Kemas
Ada Kesan Kotor
Benang Tertarik
Ada Benang Bewarna

As-Is Sale

Oleh itu, kami mengambil inisiatif untuk menawarkan koleksi produk yang mengalami 'minor defect' ini kepada para pelanggan sedia ada pada harga yang cukup istimewa.

Kempen jualan ini diberikan nama 'As-Is Sale' yang mencerminkan kondisi produk seadanya. Alhamdulillah, jualan yang dibuka mendapat sambutan yang cukup baik. Berikut adalah dua gred produk yang kami tawarkan:

Grade A Kesan defect yang sangat minimal dan tak jelas kelihatan.

Grade B Kesan defect yang minimal dan sedikit jelas kelihatan. Tambahan kesan koyak yang kecil.

Shop Now, Pay Later with Our Easy 3-Month Installment Plan. Minimum Spend: RM50. Interest-Free and Shariah-Compliant.

Pilih Produk, Kuantiti & Tempah Sekarang

Cuba sekarang dan fahami tahap kualiti produk keluaran AMRU.

Sale!

AS-IS

104 reviews
(104 customer reviews)

RM20.00RM230.00

Kami mengambil inisiatif untuk menawarkan koleksi produk yang mengalami ‘minor defect’ ini kepada para pelanggan sedia ada pada harga yang cukup istimewa.

Select Quantity

104 reviews for AS-IS

5 Star

99.04 %
103 review(s)

4 Star

0.96 %
1 review(s)

3 Star

0 %
0 review(s)

2 Star

0 %
0 review(s)

1 Star

0 %
0 review(s)

Reviewed by 91 customer(s)

Sort by

  • Ahmad Syafiq Abdul Hamid

    hampir sempurna

    Sejadah as it hampir sempurna

    Kain pelikat as it hanya sedikit cacat jahit
    Sangat berpuas hati terima kasih.

    March 4, 2024
    Verified Review

    Helpful?

  • Faris Othman

    I did not see any defect

    For the first time I inspect this As Is Pelikat I did not see any defect, the stitching looks good, design is simple and minimalist for me. However when I wear it, I find it uncomfortable as material do not feels airy or somehow cumulating body heat if that makes sense. Personally I wear pelikat since my teenage years so I can tell if one pelikat is comfortable to be worn everyday. Unfortunately this Amru Pelikat is a no for me in terms of the material.

    Really hope Amru can improve on this aspect in the future.

    February 26, 2024
    Verified Review

    Helpful?

  • Mail

    Jahitan kurang kemas

    .saya dah dpt kain tu..boleh tahu defect dia kat mana? Puas mencari.. yg saya jumpa ni je..jahitan kurang kemas

    February 21, 2024
    Verified Review

    Helpful?

  • Nasri Saleh

    AMRU always meets the expectation of the quality

    Alhamdulillah, AMRU always meets the expectation of the quality.
    Hopefully the travel sejadah will be in stock

    December 26, 2023
    Verified Review

    Helpful?

  • Nasri Salleh

    as expected

    Alhamdulillah, as expected, Amru products always meet my expectations though I bought As It Is products.
    Pray for your success

    December 25, 2023
    Verified Review

    Helpful?

  • Nurul aliyah

    Keadaan sangat baik

    Hi, item dah sampai ya. Barang sampai dengan keadaan sangat baik dan cepat. Terima kasih Amru. Akan repeat order di masa akan datang ♥️?

    December 11, 2023
    Verified Review

    Helpful?

  • Amera

    Tak nampak apa2 defect pun

    Alhamdulillah da sampai
    Tak nampak apa2 defect pun
    First time purchased AS IS
    Tak mengecewakan
    Next time bole beli lagi

    December 11, 2023
    Verified Review

    Helpful?

  • Mimi

    Alhamdulillah

    Alhamdulillah semua cemerlang. Kak tak buka lagi sejadah defect A. sempat buka yg sejadah defect B pon, kak tak jumpa apa yg defectnya. Jazakillah khairan kathira. Kak doakan Amru terus sukses.

    November 23, 2023

    Helpful?

  • Nasri Saleh

    produk As It Is tapi tak nampak pun defect.

    Alhamdulillah, produk AMRU tidak pernah mengecewakan.
    Walaupun produk As It Is tapi tak nampak pun defect.
    Kualiti produk AMRU sentiasa unggul

    November 20, 2023
    Verified Review

    Helpful?

  • Syafa.Shafiee

    Mmg best sejadah

    .ne kali ke 4 sy beli ?
    Mmg best sejadah ,jujur dr hati.. Sy dh promote to cousins kwn2 ,bila dorg dtg rumah & tumpang solat dorg ckp best sgt sejadah. Bende baik wajib sharing Kan

    November 19, 2023

    Helpful?

Leave feedback about this

Your email address will not be published.

Rate Your Satisfaction*

ReviewX

E.g.: https://www.youtube.com/watch?v=HhBUmxEOfpc

Soalan Lazim

Anda boleh membuat tempahan terus produk 'minor defect' AMRU menerusi laman web ini. Stok adalah sangat-sangat terhad bagi setiap koleksi yang masih ada.

Harga bergantung kepada jenis koleksi serta tahap 'defect' produk tersebut. Ada produk yang diberikan sehingga 70% diskaun. Jadi anda boleh berhubung dengan wakil jualan AMRU untuk mengetahui harga bagi setiap koleksi yang dikategorikan sebagai 'defect'.

Mohon maaf, belian produk jualan 'As-Is' tidak boleh dikembalikan. Jadi sila berhubung dan mendapatkan penjelasan sejelas-jelasnya dengan wakil jualan AMRU sebelum melakukan pembelian. Namun, AMRU sentiasa menawarkan jaminan pulangan wang 30 hari bagi produk-produk baru.

Berdasarkan maklumbalas pengguna yang telah mendapakan produk 'minor defect' ini, mereka tidak nampak kecacatannya pada mata kasar. Jadi ada juga yang membelinya untuk dijadikan hadiah. Namun, kami menggalakkan para pengguna berikan hadiah produk baru kepada orang yang tersayang.

Secara asasnya, kedua-dua adalah produk yang mempunyai defect sangat minimal dan tak jelas kelihatan. Bagi grade B kesan defect sedikit jelas kelihatan. Tambahan kesan koyak yang kecil.

Kami hanya bungkus sejadah atau produk 'minor defect' ini di dalam plastik putih sahaja. Tiada sebarang packaging yang tertera jenama AMRU. Jika anda ingin woven bag atau kotak AMRU, anda perlu tambah sedikit bayaran.

How Can We Help?

+6017 616 5683 +6010 931 2089 salam@amru.com
We're here to help from Sunday to Thursday, 9:00 AM to 5:00 PM MYT, excluding public holidays.

Unlock 10% Off

Exclusive deals, early access, and first look at new products, right to your inbox.