Signature Perfume - AMRU

#StayHome Diskaun 10% Bagi Semua Produk! Kod: S4V310

Memperkenalkan Signature Perfume

Wangian Lembut Yang Sungguh Menenangkan.

Aroma unik yang bertindak menghilangkan bau kurang menyenangkan serta memberikan kesegaran pada sejadah, telekung & pakaian ibadah anda.

Bebas Alkohol

Signature Perfume AMRU dihasilkan dari pati ceri, marshmallow dan kayu manis tanpa campuran sebarang alkohol.

Bertahan 72 Jam

Aroma segar dan wangi semburan perfume ini dapat bertahan sehingga 72 jam pada sebarang permukaan.

Harum & Menyegarkan

Kombinasi not bauan dari buah ceri, marshmallow dan kayu manis menerbitkan rasa harum, tenang & menyegarkan.

Bauan Universal

Aroma perfume ini sesuai untuk semua jantina dan peringkat umur. Lelaki atau perempuan boleh menggunakannya.

Mudah Dibawa

Isipadu 10ml dengan botol tirus eksklusif membuatkan perfume ini mudah untuk dibawa kemana-mana sahaja.

Pati Wangian Asli

Menggunakan 100% pati wangian asli, tanpa sebarang campuran dengan bahan lain. Ia menghasilkan bau yang tahan lama.

Aroma Ideal Untuk Menemani Ibadah Anda

Bau yang sangat menyenangkan dan segar untuk membantu anda menjadi lebih fokus dan tenang. Sesuai untuk digunakan oleh lelaki dan perempuan.

Spesifikasi

Signature Perfume

Pewangi bebas alkohol dengan pati wangian asli yang pekat. Ia direka khusus bagi menghilangkan bau yang kurang menyenangkan serta meningkatkan kesegaran sejadah dan pakaian ibadah anda.

Isipadu:

10 ml

Not Bau:

Buah ceri / Marshmallow / Kayu manis

Ketahanan:

72 jam satu semburan

Kesesuaian:

Lelaki / Perempuan

Harga Seunit

RM 39.90

Not Atas: Buah Ceri

Wangian ini mempunyai bau manis yang sederhana dari buah ceri masam. Not buah ceri ini dari profil bauan kumpulan buah.

Not Tengah: Marshmallow

Aroma manis dari profil buah dipadankan pula dengan bauan manis dari marshmallow yang menerbitkan kombinasi mengejutkan.

Not Asas: Kayu Manis

Bauan kayu manis dari profil kayu sebagai asas untuk menyuntik rasa segar dan tenang buat mereka yang menghidu wangian ini.

Cara Penggunaan

Hanya perlu spray pada permukaan untuk menghilangkan bau kurang menyenangkan. Insyallah aroma wangi, tenang dan menyegarkan akan kekal selama 72 jam.

  • Sejadah
  • Telekung
  • Kain Pelikat
  • Songkok
  • Kopiah
  • Tudung
  • Baju

Kombinasi Aroma:

Buah
Manis
Segar

Wangian Pilihan Ramai Orang.

4.7 dari 5 pengguna telah merasai pengalaman yang positif menggunakan AMRU Signature Perfume. Sebahagian dari mereka sudi berkongsi pengalaman dengan anda.

Siapa Yang Perlukan Perfume AMRU?

Buat mereka yang ingin merasai pengalaman solat yang berbeza & membahagiakan orang lain.

Diri sendiri & Keluarga

Mereka yang paling ideal untuk mencuba perfume AMRU ialah diri anda sendiri berserta keluarga.

Untuk Orang Tersayang

Perfume AMRU adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang.

Ketika Bermusafir

Perfume AMRU juga adalah satu barangan wajib yang perlu anda bawa apabila bermuasfir.

Hantaran Kahwin

Perfume AMRU sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda.

Insyallah..

Tampil Wangi Ketika Beribadah..

Bayangkan anda dan ahli keluarga dapat menunaikan ibadah dengan pengalaman yang berbeza. Tampil dengan aroma wangi dan tenang ketika beribadah.

Tiga Jaminan Untuk Anda

Nikmati pembelian yang sungguh berbaloi, tanpa sebarang risiko..

Pulangan Wang 30 Hari

Jika ada kerosakan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk pemulangan wang.

Produk Berkualiti

Wangian yang menerbitkan aroma sungguh wangi, tenang dan unik untuk kegunaan harian anda.

Harga Yang Berpatutan

Anda akan dapati perfume ini dijual dengan harga yang jauh lebih murah dengan apa yang anda akan rasai.

Tawaran Harga Istimewa Untuk Anda

Nikmati tawaran terkini dengan pelbagai penjimatan.

Satu

RM39.90

Harga seperti tertera. Tiada penjimatan.

Anda akan memperolehi:

  • Signature Perfume x 1
Best seller

Tiga

RM100

Harga asal bagi tiga unit Signature Perfume ialah RM119.70.

Anda akan memperolehi:

  • Signature Perfume x 3
  • Jimat RM19.70!

Sembilan

RM300

Harga asal bagi sembilan unit Signature Perfume ialah RM359.

Anda akan memperolehi:

  • Signature Perfume x 9
  • Penghantaran Percuma
  • Jimat RM59.10!

Pilih Kuantiti & Tempah Sekarang

Cuba sekarang dan miliki perfume AMRU untuk kesegaran ibadah anda.

Signature Perfume

50 maklumbalas
(50 customer reviews)

RM39.90

AMRU Signature Perfume adalah pewangi bebas alkohol dengan pati wangian asli yang pekat. Ia direka khusus bagi menghilangkan bau yang kurang menyenangkan serta meningkatkan kesegaran sejadah dan pakaian ibadah anda. Ia datang dengan bau yang sangat menyenangkan dan segar untuk membantu anda menjadi lebih fokus dan tenang. Minyak wangi ini menggabungkan ekstrak buah ceri dengan kayu cendana.

Pilih Kuantiti

50 maklumbalas untuk Signature Perfume

  1. Rodziah
    verified AMRU buyer

    Alhamdulillah.. Akk dah terima.. Akk suka sgt baunya.. Dulu ada yg vials. Yg ni besar.. Boleh buat hadiah.. Makaseh ya.. Akk beli..

  2. Noorhafizzah
    verified AMRU buyer

    Syukur alhamdullilah saya sgt puashati.
    Bau Perfume yg menenangkan .

    Membuatkan kita rasa sgt tenang je utk beribadat.

    Saya telah membuat berulang kali pesanan sejadah utk dihadiahkan kepada keluarga dan rakan2.

    Bila mereka terima sejadah mereka dapat gift perfume.
    Jika mereka berminat .in Shaa Allah mereka akan order sendiri…

    Saya sangat berpuashati dgn semua produk amru seperti sejadah dan perfume.
    Terima kasih, moga team amru akan lebih berjaya dan dipermudahkan urusan dlm melancarkan urusan pelanggan utk beribadat.

  3. Nadatul Atikah Mat Rais

    Sungguh wangi, xyh spray banyak2… Sekali je

  4. Suriza
    verified AMRU buyer

    Tempahan telah diterima & sy berpuas hati.

  5. Matiin Hamzah
    verified AMRU buyer

    Saya masih menunggu lagi 2 botol signature perfume yang masih on the way. 1 botol yang telah diterima sangat wangi dan lembut bau nya. InsyaAllah saya akan purchase lagi di masa hadapan. Terima kasih

  6. Muhammad Syahrul Helmi

    Wangi.. suka bau dia. bau lembut x kuat. Tq seller

  7. Muhammad Syahrul Helmi

    Wangi. Bau lembut

  8. Mohd Ibnu Rasedi

    Mmmm sedap wangi harum…sama macam pewangi sejadah amru..bau segar x sama macam pewangi lain..second order dari amru lepas sejadah..packing memang kemas..die balut macam hadiah 🀣

  9. Mariati Jamil

    Best sangat bau..tak menyesal beli..lepas ni boleh repeat order nak hadiahkan untuk mak n mak mertua. delivery pun cepat πŸ‘

  10. Sheikh Shad Farhan

    Ni dah kali ke dua repeat perfume, tapi ni dah kali ke berapa repeat order dengan AMRU, tak igt dah. Quality barang mmg terbaikkk πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

  11. Marsitah Ramli

    5 Stars!

Ingin kongsikan maklumbalas?

Kami teruja untuk mendengar maklumbalas jujur dari anda. Insyallah setiap kata-kata anda kami akan jadikan pemangkin semangat dan iktibar. Klik butang di bawah untuk kongsikan maklumbalas anda. Terima kasih!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Soalan-Soalan Lazim

Berikut adalah persoalan yang sering diajukan berkaitan Perfume AMRU.

Secara asasnya, semua perfume beralkohol boleh digunakan untuk solat kerana alkohol yang digunakan di dalam perfume bukanlah alkohol yang sama dari arak. Tetapi Signature Perfume keluaran AMRU adalah BEBAS ALKOHOL. Anda boleh gunakan pada sejadah, telekung dan pakaian ibadah tanpa sebarang keraguan.

Buat masa ini Signature Perfume AMRU hanya ditawarkan di dalam dua saiz iaitu 2ml dan 10ml sahaja. Buat masa ini kami belum bercadang untuk mengeluarkan perfume dengan saiz yang lebih besar.

AMRU Signature Perfume menggunakan 100% pati wangian asli, tanpa sebarang campuran dengan bahan lain. Oleh itu, aroma wangian AMRU terasa sangat segar dan tahan lama.
 Jadi harga yang kami tawarkan adalah benar-benar berpatutan. Beli lebih kuantiti untuk lebih jimat.

Hanya perlu spray Signature Perfume AMRU pada sebarang permukaan untuk menghilangkan bau kurang menyenangkan. Insyallah aroma wangi, tenang & segar akan kekal selama 72 jam. Boleh digunakan pada sejadah, telekung, baju, songkok, kopiah dan sebagainya.