Classic Tasbih - AMRU
Jualan Safiye Sajada Kini Dibuka. Hanya RM99 Sahaja!

Klik Untuk Dapatkan Diskaun RM15 Bagi Pembelian Pertama!

Memperkenalkan Classic Tasbih

Tasbih Klasik Buatan Tangan Yang Cantik.

Utasan biji tasbih yang dihasilkan dari kayu koka dan tulang unta asli. Sesuai sebagai peneman zikir harian dan mudah dibawa kemana-mana.

Bahan Asli

Setiap bijian tasbih ini dihasilkan dari kayu koka dan tulang unta asli dari Mesir. Bukan campuran plastik.

Buatan Tangan

Tasbih klasik ini juga adalah buatan tangan sepenuhnya. Ia dihasilkan dengan penuh rapi dan teliti.

Mudah Dibawa

Setiap utasan mempunyai 33 / 99 biji dengan diameter sekitar 8-9MM+- yang mudah dipegang dan dibawa kemana sahaja.

Klasik

Reka bentuk serta bahan yang digunakan pada tasbih ini merentasi zaman. Sentiasa relaven untuk digunakan.

Sebagai Hadiah

Setiap tasbih disediakan dengan kotak eksklusif AMRU yang sangat sesuai dijadikan sebagai hadiah.

Mudah Disimpan

Beg kecil untuk menyimpan tasbih juga disediakan agar tasbih boleh disimpan rapi dan boleh kekal lama.

Jenama Pilihan & Dipercayai Oleh

Tasbih Untuk Menemani Zikir Harian Anda

Utasan tasbih klasik yang cukup selesa untuk dipegang, mudah di simpan dan dibawa kemana-mana bagi menemani ibadah anda.

Spesifikasi

Classic Tasbih 33

Tasbih buatan tangan yang dihasilkan dari bahan asli berkualiti tinggi. Terdiri dari 33 biji utasan sangat sesuai untuk menemani bacaan zikir harian anda.

Utasan:

33 biji

Diameter:

9MM+-

Bahan Asli:

Kokka Wood / Camel Bone

Harga Seunit

RM 79.00

Spesifikasi

Classic Tasbih 99

Tasbih buatan tangan yang dihasilkan dari bahan asli berkualiti tinggi. Terdiri dari 99 biji utasan sangat sesuai untuk menemani bacaan zikir harian anda.

Utasan:

99 biji

Diameter:

8MM+-

Bahan Asli:

Camel Bone

Harga Seunit

RM 99.00

Kokka Wood

Kayu koka mempunyai warna yang cantik dan semakin gelap apabila sering digunakan. Tasbih dari kayu koka asli ini autentik dan tahan lasak.

Camel Bone

Tulang unta mempersembahkan warna putih yang melambangkan kesucian. Tasbih dari tulang unta asli ini selesa digunakan setiap hari.

Dipercayai Oleh 30,000++ Pengguna

4.7 dari 5 pengguna telah merasai pengalaman yang positif menggunakan AMRU Classic Tasbih. Sebahagian dari mereka sudi berkongsi pengalaman dengan anda.

Bahagiakan Diri, Kenalan & Orang Tersayang

Hadiah paling bermakna untuk diri sendiri dan membahagiakan orang lain.

Kegunaan Diri Sendiri

Hargai diri sendiri, anda selayaknya menikmati pengalaman berzikir dengan lebih selesa.

Hadiah Untuk Pasangan

Tasbih AMRU adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang.

Menghargai Mak Ayah

Zahirkan penghargaan kepada kedua orang tua yang banyak berkorban untuk membesarkan kita.

Sebagai Hantaran Kahwin

Tasbih AMRU sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda.

Kejutan Hari Lahir

Ramai yang menjadikan tasbih AMRU sebagai satu kejutan untuk meraikan hari lahir seseorang.

Hadiah Kepada Sahabat

Tasbih AMRU juga sangat sesuai dihadiahkan kepada seseorang yang bergelar sahabat.

Wakaf Untuk Orang Awam

Tasbih AMRU boleh diwakafkan untuk kegunaan orang awam di surau atau masjid.

Gembirakan Keluarga

Rapatkan perhubungan dengan menghadiahkan ahli keluarga anda seutas tasbih AMRU.

Menghargai Jasa Guru

Guru ibarat lilin yang membakar diri, gembirakan mereka dengan tasbih classic AMRU.

Insyallah..

Tasbih Sebagai Perhiasan Jiwa..

Bayangkan anda dan ahli keluarga dapat berzikir dengan pengalaman yang berbeza. Menemani zikir harian.

Tiga Jaminan Untuk Anda

Nikmati pembelian yang sungguh berbaloi, tanpa sebarang risiko..

Pulangan Wang 30 Hari

Jika ada kerosakan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk pemulangan wang.

Produk Berkualiti

Tasbih yang cantik, selesa dan mudah dibawa kemana-mana untuk menemani zikir harian anda.

Harga Yang Berpatutan

Anda akan dapati tasbih ini dijual dengan harga yang jauh lebih murah dengan apa yang anda akan rasai.

Anda juga boleh membayar secara ansuran mudah sehingga 3 bulan menerusi kad kredit atau kad debit tanpa sebarang faedah. Patuh syariah. Keterangan Lanjut

Pilih Kuantiti & Tempah Sekarang

Cuba sekarang dan miliki Classic Tasbih AMRU untuk kesegaran ibadah anda.

Sale!

Classic Tasbih

49 maklumbalas
(49 customer reviews)

RM59.00RM79.00

Tasbih buatan tangan yang dihasilkan dari bahan asli berkualiti tinggi. Terdiri dari 33 / 99 utasan sangat sesuai untuk menemani bacaan zikir harian anda.

Clear
Pilih Kuantiti

‘Add to bag’ kokka wood & camel bone untuk harga promo Set Combo.

49 maklumbalas untuk Classic Tasbih

  1. Mohd Roslany Bin Arsid

    Alhamdulillah… Saya dah memiliki tasbih keluaran AMRU…

    Sebelum ni memang ada tasbih biasa dan tasbih digital… Tapi oleh kerana saya sangat minat dengan warna putih saya mencari tasbih putih untuk saya beribadah selain sebagai reward utk diri rezeki drpd Allah swt…

    Alhamdulillah bila saya buka fb, AMRU ada melintas di wallpage fb saya… Melihat warna putih terus saya klik untuk dapatkan detailnya…

    Setelah selesai urusan bayaran saya tak sabar menunggu parcel saya sampai…
    Tak sampai seminggu (pos ke Sarawak) dah sampai dan melihat kualiti tasbih saya sangat bersyukur… Allah izinkan saya memiliki tasbih utk saya menunaikan ibadah harian… Alhamdulillah… packing tasbih pun saya suka dan saya simpan…

    Terima Kasih AMRU…

  2. Aliff Hafiz

    Material Kayu kokka Alhamdulillah laju je tasbih sampai dari Kelantan. Tasbih elok. Memang feel premium pada kotak, beg tasbih & kad.

  3. Hafiz Hamzah

    Pckaging yang cntik.

    Teruskan utk keluarkan produk produk yang menarik utk kami.

    T kasih Amru

  4. Maihairah

    Saya memang suka produk amru ni. Sejadah, alas sujud & tasbih semua dari amru. Tasbih ni cantik & tak terlalu besar untuk saya yang tangan kecil ni. Hari hari saya guna. Mudah dibawa ke mana mana. Cuba tau!

  5. Mohd Faizul Bin Musa

    Bungkusan terbaik. Tapi tasbih sy order yg lain. Smpi yg lain. Da chat tp xda respon. Lbh 5 jam xda respon. Sy memg nak sgt tasbih kaler hitam. Tp dpt putih… hmmmmm. Hmmmmm. Lain2 ok.

  6. Shafiza
    verified AMRU buyer

    Alhamdulillah, semua produk yang ditempah sebelum ini diterima dalam keadaan baik.

    Secara peribadi, saya yakin dengan kualiti produk Amru terutama dari segi design yang simple dan kemasan yang sangat halus. Sebab itu, produk Amru sentiasa menjadi pilihan saya untuk dijadikan hadiah terbaik.

    Tahniah kepada Team Amru!

    InshaaAllah saya akan terus memilih produk Amru.

  7. Nor Aisyah Mohd Pa’i

    Alhamdulillah barang dah sampai, sangat puas hati dengan kualiti barang, box and packaging sangat2 cantik dan kemas.. sangat sesuai untuk dijadikan hadiah..

  8. Suhazimah
    verified AMRU buyer

    Alhamdulillah saya suka guna tasbih. Sangat selesa dan mudah.

  9. Fadhilah
    verified AMRU buyer

    Cantik dan kemas buatannya..puas hati!

  10. Nor Ashikin binti Ahmad

    Alhamdulillah barang dah sampai. Service yg terbaik. Delivery cepat. Semlm order Hari ni dah sampai. Respond laju bila bertanya.

Ingin kongsikan maklumbalas?

Kami teruja untuk mendengar maklumbalas jujur dari anda. Insyallah setiap kata-kata anda kami akan jadikan pemangkin semangat dan iktibar. Klik butang di bawah untuk kongsikan maklumbalas anda. Terima kasih!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Soalan-Soalan Lazim

Berikut adalah persoalan yang sering diajukan berkaitan Classic Tasbih AMRU.

Ya, tasbih yang dikeluarkan oleh AMRU adalah menggunakan bahan berkualiti tinggi dan asli. Kami menggunakan dua jenis bahan iaitu kayu koka dan tulang unta. Kedua-duanya dihasilkan buatan tangan.

Buat masa ini Classic Tasbih hanya ada 33 biji sahaja setiap utas. Insya-Allah akan datang, kami akan memperkenalkan tasbih dengan 99 biji.

Classic Tasbih AMRU telah ditawarkan dengan harga terbaik berdasarkan kualiti tasbih. Selain itu, ia juga disertakan dengan kotak eksklusif berserta pouch bag untuk simpanan anda. Untuk lebih jimat, kami sarankan agar anda membuat pembelian set combo.

Bagi tasbih kayu koka, semakin lama anda menggunakannya, warna tasbih akan menjadi semakin gelap dan bersinar. Tiada penjagaan khusus diperlukan. Tetapi bagi tasbih tulang unta, warnanya boleh berubah menjadi kekuningan apabila terdedah kepada cahaya. Ia adalah tindakbalas biasa. Untuk kekalkan warna putih yang cantik, anda dinasihatkan agar menyimpan di dalam pouch bag yang disediakan.