Tentang - AMRU

Tentang Kami

Menuju Cinta Hakiki

Amru bin al-Ash r.a adalah salah seorang sahabat Nabi Muhammad s.a.w yang sangat hebat. Mengambil inspirasi dari tokoh tersebut, AMRU komited mengeluarkan pelbagai produk yang mampu memberi nilai tambah terhadap umat Islam, agar mereka dapat menunaikan ibadah dengan lebih selesa.


Jenama AMRU bermula pada awal tahun 2018 dengan memperkenalkan sejadah berkonsep minimalis, berwarna putih tanpa sebarang corak. Ia dihasilkan dari kapas asli yang mampu menyerap tekanan dengan sangat baik. Alhamdulillah, sejadah tersebut telah mendapat sambutan yang meluas dari pengguna.

Dari kejayaan tersebut, AMRU telah mempelbagaikan pengeluaran sejadah berdasarkan permintaan pengguna setia dengan mengutamakan kualiti dan keselesaan produk. Insyallah dengan sejadah AMRU pengguna boleh beribadah dengan lebih selesa.


“Walaupun beroperasi di bandar Kota Bharu, Kelantan, ia tidak menghalang kami mewujudkan suasana dan budaya kerja yang menyeronokkan. Alhamdulillah, AMRU mampu menarik minat anak muda yang berbakat untuk bekerjasama.”
Adly Mukhtar
Ketua Pegawai Eksekutif

Pasukan Kami

Nurnabilah
Pengurus Operasi
Nur Masyitah
Akauntan
Muhammad Firdaus
Pegawai Kreatif
Nor Taqiah
Pengurus Warehouse
Malik Anas
Perunding Jualan
Mas Amira
Perunding Jualan
Nor Amalina
Perunding Jualan
Anis Farzana
Perunding Jualan
Siti Nooraqilah
Perunding Jualan
Mohd Adhwa
Perunding Jualan
Nur Syazwani
Pegawai Pemasaran
Abdul Muhaimin
Pengurus Tempahan