Tentang - AMRU
Sempena cuti perayaan Aidilfitri, semua tempahan akan mula diproses pada 8 Mei 2022. Harap Maklum.

Klik Untuk Dapatkan Diskaun RM15 Bagi Pembelian Pertama!

Tentang Kami

Menuju Cinta Hakiki

Amru bin al-Ash r.a adalah salah seorang sahabat Nabi Muhammad s.a.w yang sangat hebat. Mengambil inspirasi dari tokoh tersebut, AMRU komited mengeluarkan pelbagai produk yang mampu memberi nilai tambah terhadap umat Islam, agar mereka dapat menunaikan ibadah dengan lebih selesa.


Jenama AMRU bermula pada awal tahun 2018 dengan memperkenalkan sejadah berkonsep minimalis, berwarna putih tanpa sebarang corak. Ia dihasilkan dari kapas asli yang mampu menyerap tekanan dengan sangat baik. Alhamdulillah, sejadah tersebut telah mendapat sambutan yang meluas dari pengguna.

Dari kejayaan tersebut, AMRU telah mempelbagaikan pengeluaran sejadah berdasarkan permintaan pengguna setia dengan mengutamakan kualiti dan keselesaan produk. Insyallah dengan sejadah AMRU pengguna boleh beribadah dengan lebih selesa.

Dipercayai Oleh Mereka


“Walaupun beroperasi di bandar kecil Kota Bharu, Kelantan, ia tidak menghalang kami membina jenama bertaraf dunia. Alhamdulillah, AMRU kini mempunyai pelanggan di seluruh dunia, khususnya Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.”
Nurnabilah
Ketua Pegawai Eksekutif

Pasukan Kami

Siti Hajar
Akauntan
Anis Farzana
Pengurus Pelanggan
Luqman Hakim
Pengurus Kreatif
Nur Syazwani
Pengurus Pemasaran Digital
Akifrudin
Pengurus Seni
Nurul Athirah
Pengurus Sosial Media
Muhammad Rafiq
Pengurus Warehouse
Nazratul Husna
Pengurus Tempahan
Shakiruddin
Ketua Produksi
Muhammad Zharif
Ketua Pemeriksa Kualiti
Muhammad Safwan
Pengurus Stor