Tentang - AMRU
Basic Sajada III kini telah dilancarkan. Hanya RM59 Sahaja!

Klik Untuk Dapatkan Diskaun RM15 Bagi Pembelian Pertama!

Tentang Kami

Menuju Cinta Hakiki

Amru bin al-Ash r.a adalah salah seorang sahabat Nabi Muhammad s.a.w yang sangat hebat. Mengambil inspirasi dari tokoh tersebut, AMRU komited mengeluarkan pelbagai produk yang mampu memberi nilai tambah terhadap umat Islam, agar mereka dapat menunaikan ibadah dengan lebih selesa.


Jenama AMRU bermula pada awal tahun 2018 dengan memperkenalkan sejadah berkonsep minimalis, berwarna putih tanpa sebarang corak. Ia dihasilkan dari kapas asli yang mampu menyerap tekanan dengan sangat baik. Alhamdulillah, sejadah tersebut telah mendapat sambutan yang meluas dari pengguna.

Dari kejayaan tersebut, AMRU telah mempelbagaikan pengeluaran sejadah berdasarkan permintaan pengguna setia dengan mengutamakan kualiti dan keselesaan produk. Insyallah dengan sejadah AMRU pengguna boleh beribadah dengan lebih selesa.

Dipercayai Oleh Mereka


“Walaupun beroperasi di bandar kecil Kota Bharu, Kelantan, ia tidak menghalang kami membina jenama bertaraf dunia. Alhamdulillah, AMRU kini mempunyai pelanggan di seluruh dunia, khususnya Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.”
Nurnabilah
Ketua Pegawai Eksekutif

Pasukan Kami

Siti Hajar
Akauntan
Hanisah Athirah
Pengurus Pelanggan
Haiqal Hakimi
Pengurus Kreatif & Pemasaran
Nur Nazhan
Pengurus Sosial Media
Amierul Aiman
Pengurus Warehouse
Nurul Akma
Pengurus Dropship
Samahah Solehah
Pengurus Perolehan