Tentang - AMRU
Basic Sajada III kini telah dilancarkan. Hanya RM59 Sahaja!

Klik Untuk Dapatkan Diskaun RM10 Bagi Pembelian Pertama!

Tentang Kami

Menuju Cinta Hakiki

Amru bin al-Ash r.a adalah salah seorang sahabat Nabi Muhammad s.a.w yang sangat hebat. Mengambil inspirasi dari tokoh tersebut, AMRU komited mengeluarkan pelbagai produk yang mampu memberi nilai tambah terhadap umat Islam, agar mereka dapat menunaikan ibadah dengan lebih selesa.


Jenama AMRU bermula pada awal tahun 2018 dengan memperkenalkan sejadah berkonsep minimalis, berwarna putih tanpa sebarang corak. Ia dihasilkan dari kapas asli yang mampu menyerap tekanan dengan sangat baik. Alhamdulillah, sejadah tersebut telah mendapat sambutan yang meluas dari pengguna.

Dari kejayaan tersebut, AMRU telah mempelbagaikan pengeluaran produk ibadah berdasarkan permintaan pengguna setia. Insya-Allah produk keluaran AMRU boleh memberi nilai tambah terhadap proses ibadah para pengguna.

Dipercayai Oleh Mereka


“Walaupun beroperasi di bandar kecil Kota Bharu, Kelantan, ia tidak menghalang hasrat kami untuk membina jenama bertaraf dunia. Alhamdulillah, AMRU kini mempunyai pelanggan dari Malaysia, Brunei, Singapura dan Indonesia.”
Nurnabilah
Ketua Pegawai Eksekutif

Pasukan Kami

Siti Hajar
Akauntan
Haiqal Hakimi
Pengurus Pemasaran
Hanisah Athirah
Pengurus Pelanggan
Ahmad Fitri
Pengurus Kreatif
Nur Nazhan
Pengurus Media Sosial
Shakiruddin
Pengurus Warehouse
Nurul Akma
Pengurus Dropship
Solehah
Pengurus Perolehan
Akifrudin
Pengurus Fotografi
Hatim
Pemasar Digital
Husna
Pengurus Tempahan