Maklumbalas Pengguna - AMRU

#StayHome Diskaun 10% Bagi Semua Produk! Kod: S4V310

Maklumbalas

Pengguna

1492 Maklumbalas Terkumpul

Najihad
18 Jan 2020

Terima kasih banyak2 atas mesej dan keprihatinan pihak AMRU terhadap produk yang diterima oleh setiap pelanggan.

Ternyata, segalanya dari pihak AMRU amat mengagumkan. Walaupun Nur tidak menerima sendiri produk tersebut dan hanya memberi ia sebagai pemberian hadiah kepada sahabat baik, Nur sangat gembira memilih AMRU. Terima kasih kerana buat sahabat baik Nur sangat gembira menerima produk tersebut.

Produk: Basic Sajada
Nadatul Atikah Mat Rais
Verified buyer 18 Jan 2020

Alhamdulillah.. Akk dah terima.. Akk suka sgt baunya.. Dulu ada yg vials. Yg ni besar.. Boleh buat hadiah.. Makaseh ya.. Akk beli..

Produk: Basic Sajada
Mieza Adam
Verified buyer 27 Jan 2020

Produk yang di tempah telah selamat sampai ke tangan saya. Saya telah menggunakan sebaik sahaja diterima. Saya berpuas hati kerana produk yang dibeli menepati jangkaan saya. Sesuai untuk dijadikan hadiah juga. Tahniah kerana menghasilkan produk muslim yang berkualiti. Semoga usaha murni pihak AMRU akan diberkati oleh Allah.

Bella Zahir
28 Nov 2020

I unboxed this gift via video call with my mom and my sister. 😍 We’re so in love with this sejadah. The design, the comfortability, very cushiony just how I imagined it would be. Alhamdullilah, rezeki hari Jumaat. The most beautiful sejadah I’ve ever owned! 😍 ✨

Ainun Zariah Hussin
Verified buyer 25 Nov 2020

Worth the wait! Premium quality and made with good combination fabric. Very soft and thick. Selesa.

Irwanshah
18 Dec 2020

Alhamdulillah, dah terima produk dan sememangnya tak pernah mengecewakan. Lain ‘feel positive’ guna Rawdah Sajada – Eznik ni, tak dapat nak ungkap. sangat gembira dengan produk & servis dari Amru.

Terima Kasih

Mariati Jamil
Verified buyer 18 Jan 2020

Best sangat bau..tak menyesal beli..lepas ni boleh repeat order nak hadiahkan untuk mak n mak mertua. delivery pun cepat 👍

Produk: Basic Sajada
Matiin Hamzah
28 Dec 2020

Saya masih menunggu lagi 2 botol signature perfume yang masih on the way. 1 botol yang telah diterima sangat wangi dan lembut bau nya. InsyaAllah saya akan purchase lagi di masa hadapan. Terima kasih

Farhan
Verified buyer 18 Jan 2020

Ni dah kali ke dua repeat perfume, tapi ni dah kali ke berapa repeat order dengan AMRU, tak igt dah. Quality barang mmg terbaikkk 👍👍👍👍

Wahidah Salyna
1 Dec 2020

Alhamdulillah, kawan saya suka sangat. They are happy bila dapat sejadah. Saya sendiri suka dengan rawdah sajadah al haram. Buka wrapping sejadah, bau wangian yang tenang. Sejadah tebal and flexible untuk lipat. Sangat selesa untuk solat. Macam duduk atas carpet. Saya suka cara you wrap untuk delivery. Syukur sejadah yang saya dan kawan-kawan dapat dalam keadaan baik dan bersih. Kualiti sejadah sangat baik dan jahitan kemas. Bila sujud, rasa soft dan selesa. Insha Allah ada rezeki lagi, saya plan nak beli untuk hadiah.

Fadazalah
25 Jan 2021

Alhamdulillah..sebenarnya saya sudah ada 3 collections sejadah Amru ..yg travel saiz ni kira yg paling bongsu dlm collection. sudah pastinya mudah utk dibawa kemana2 sbg penggunaan peribadi…no sharing but caring sebenarnya…

Ingin kongsikan maklumbalas?

Kami teruja untuk mendengar maklumbalas jujur dari anda. Insyallah setiap kata-kata anda kami akan jadikan pemangkin semangat dan iktibar. Klik butang di bawah untuk hantarkan maklumbalas anda sekarang!.