Maklumbalas Pengguna - AMRU

#StayHome Diskaun 10% Bagi Semua Produk! Kod: S4V310

Maklumbalas

Pengguna

200 Maklumbalas Terkumpul

Noraini Sardi
26 Nov 2018
Alhamdulillah... Saya dh miliki juga, mmg selesa dan terbaik. Putih bersih...moga hati saya juga bersih dan sentiasa khusyuk dlm solat. Aamiin..

Fazie Yahaya
08 Jan 2019
sejadah muka yang saya beli dan guna sendiri memang sgt puashati..bila kita sujud diatasnya terasa lembut dan best. nak sujud lama2..wangian yg dihadiahkan pun menambahkan sedapnya bila bersujud ?. Tak menyesallah beli sejada muka Amru ni. Fully recommended ?

Fatin
20 Sep 2019
Dah beli yg besar mmg best ni nak beli yg mini pula..

Farah Shahriza
03 Oct 2019
alhamdulillah.sgt puas hati dan hari nie order esok barang sampai? terima kasih

Azlan Amin
04 Oct 2019
service lambat, replying message lambat, lebih 2 hari x dapat pos tracking lg

Nor Afizah Thalhan
04 Oct 2019
Tebal where? Rege mencekik darah tapi kualiti alahai.

Mas Letah
19 Oct 2019
Saya pun dah.beli 2 helai skligus...pkai masa d surau baru2 nie untuk solat teraweh amat selesa dan lmbut skli kainnyer

Zaleha Binti Hassan
29 Oct 2019
Sejadah yg berkualiti tinggi..tebal dan lembut

Nurul Ain Nordin
27 Nov 2019
Alhamdulillah. Sejadah ni memang lembut dan wangi, sangat-sangat sukakannya

Abdul Muneem
07 Dec 2019
Highly recommended ? as gifts.

Salwani
01 Jan 2020
Alhamdulillah, akak suka sangat sejadah AMRU. Sampai akak ada buat IG Story unboxing sejadah AMRU.

Fazlin Amalin
05 Jan 2020
very recommended.. blh dijadikan gift.. berbaloi2 dgn harga

Ija Juhari
08 Jan 2020
Dapat hadiah bersempena Top Recruiter 2019. Sejadah 100% cotton dari Amru. Exclusive dan sangat lembut. Cantik sangat. Terima kasih Kak Azlin Ishak. ❤️❤️❤️

Mahfuzah Mahpoz
04 Feb 2020
Sya pun telah memilikinya. Sgt brpuas hati. Lembut brsih wangi. Yg belum beli sgt rugi jika x membelinya

Ella
07 Feb 2020
AMRU ni memang best terbaik lembut sejuk wangi dn senang dibawa kemana2.

Aminah Awang Allih
09 Feb 2020
Alhamdulillah.... Sejadah Amru cukup selesa, Terima kasih ❤️

Dr Sheikh Muszaphar Shukor
14 Feb 2020
I presented the AMRU Sajada to both my moms. And they truly loved it. It helps with the knees - soft as silk. Rezeki bertambah bila dapat doa dari seorang ibu. Alhamdulillah.

Zainur Wan Hasniza
20 Feb 2020
ALHAMDULLIILLAH ... Setakat nie mmg selesa d gunakan ... Kualiti yg terbaik ... Berbaloi dgn harga yg berpatutan bg sy ... X salah rsnya melabur lebih sedikit utk saham akhirat... ☺️☺️☺️ Bila tempat , suasana n keadaan utk kita menghadap ILAHI selesa n cantik serta tenang , In Shaa Allah , kita akan lebih KHUSYUK utk beribadah kepadaNya ... In Shaa Allah n Mdh²an ...

Aslina
21 Feb 2020
Wkumslm....sy suka sejadah tu...good quality n selesa...cuma klu pnjg sikit lg ok rasanya...sbb bila solat..sy rasa pnjgnya ngam2 je dgn sy...x sama mcm sejadah lain sy guna...tp sy suka sejadah tu.

Dygku Sarfina
22 Feb 2020
Alhamdulillah amru sajada dah akak terima Dlm packaging yg sgt rapi & kemas. Selesa dipakai. Yg percuma mini sajada in shaa Allah akak bawa pi ziarah umrah hujung Mac ini nanti. Semoga pernigaan AMRU terus maju & akak doakn yg terbaik.

Mohd Faizol
26 Feb 2020
Alhamdulillah saya puas hati dengan premium sajada.Kemas dan selesa guna.Bungkusan juga menarik.

Rosnah Jamaluddin
27 Feb 2020
Alhamdulillah....quality yg sgt baik. Semua anak menantu sgt suka.

Muhasanah Filzah
01 Mar 2020
saya dah beli 3 sekali. Alhamdulillah mmg selesa.

Hanim
02 Mar 2020
Sejadah lembut dan selesa..

Liza Matthew
04 Mar 2020
Thank you AMRU Sajada sangat selesa dan cantik.. actually i’m not a Muslim hehe.. Tapi saya beli untuk hadiahkan to my Friend.. Thank you.

Noor Sara Dinna Mohd Noor
04 Mar 2020
Order dah terima , MasyaAllah suka sangat dengan design dan sangat selesa .. color yang menarik dan saya dah beli lebih dari 5 sejadah Amru . Alhamdulillah semoga terus berkat & maju team Amru

Shikin Latif
05 Mar 2020
Saya sudah beli. Memang puas hati.

Ana Ruanah
08 Mar 2020
Selesa pakai...lembut...gebu..minyak wangi sangat wangi..tenang jiwa...Allahuakbar..

Fazidah Hj Ali
08 Mar 2020
Alhamdulillah saya dah guna sejadah ni..hadiah dari kak ngah saya..memang selesa sangat..

Nora Angullia
08 Mar 2020
I've received all the products that I ordered in good time. As expected, they are of premium quality. I gave one to my father in law, who is really pleased with the Premium Sajadah quality and thickness. I used one for myself too and it's a noticeable change from the other regular mats. I gave away the mini sajadah as gift to 2 friends for travelling. They are loving it! Really satisfied with the quality. My only complaint is that the regular sized ones are not designed for tall people. My husband & son are arnd 185cm. Albeit too short for them to use. Head will stretch beyond the sajadah. Otherwise, perfect! Will order again when you have good promo! Thanks

Rahman Khalid Abd
08 Mar 2020
Saya telah menerima sjadah yang dipesan dalam keadaan baik. Kualiti barang adalah baik. Saya berkenan dengan minyak wangi yang dihadiahkan bersama dengan sejadah mini.

Fauziah Abuhasan
08 Mar 2020
Alhamdulillah. ini kali ke 3 saya beli sejadah Amru. Kali pertama saya beli 6 helai sejadah mini. Kali ke 2 sehelai sejadah premium sajada kaler beige. Kali ke 3 saya beli lg 2 sejadah premium sajada kaler terqouis. Kenapa saya beli lagi? Sebab memang best sgt sejadah Amru ni. Tebal, lembut & selesa. Alhamdulillah dapat lg free gift yg mmg best. sejadah mini saya bawa untuk jalan-jalan @ balik kampung. tak perlu berebut sejadah dgn orang ramai. Yang penting bersih, selesa & sejadah tidak bergerak-gerak semasa kita solat. Anak-anak & suami pun suka sejadah Amru ni. Terima kasih kepada team Amru kerana memperkenalkan sejadah Amru ni yang sangat2 selesa, berkualiti tinggi.

Siti Norasyimah Mohd Sallehudin
08 Mar 2020
Mula-mula saya terpesona dgn sejadah Amru bila menggunakan sejadah mini Amru milik emak saya. Kemudian saya beli untuk kegunaan sendiri, mmg memberikan keselesaan dalam mendirikan solat. Looking forward utk beli sejadah Premium pula, Inshaa-Allah

Nur Amani Yasin
11 Mar 2020
It has been my pleasure to purchase AMRU. Bought Basic Sajada for my mom once and the Mini Sajada as gifts for family and friends. This time around, it's for my bestfriend as a Wedding Gift. Alhamdulillah. Fast respond, good customer service! InsyaAllah will purchase more in the future.

Lily
11 Mar 2020
Alhamdulillah.. saya terima hadiah sejadah premium AMRU dari seorang kawan baik. Masya Allah! Sungguh selesa menggunakan sejadah ni. Sesuai dengan namanya. Terima kasih Aiza Talib atas pemberian berharga ini.

Mohd Hisham Daud
15 Mar 2020
Alhamdulillah, cepat sampai dan puashati.

Maizan Haji Mohd Nor
15 Mar 2020
alhamdulillah sudah terima, product bagus

Roziah Mokhtar
19 Mar 2020
Terima kasih tempahan selamat diterima just in time jadi dua set Sejadah Premium Amru telah selamat bertukar tangan , kami jadikan cenderahati yang bernilai sebagai lambang jalinan silaturrahim juga sebagai tanda penghargaan dan terima kasih kepada staf yang pernah berkhidmat di Bhg Pengurusan JKR Johor,. Semoga kami akan selalu dalam doa mereka..

Fatin Sharuddin
20 Mar 2020
Alhamdulillah saya suka dengan mini sejadah ni. Selesa, tebal dan perfume wangi.

Mohammad Fahmi Zainurin
26 Mar 2020
Saya menerimanya dalam keadaan yang baik sekali. Saya membelinya 2 set untuk dihadiahkan kepada ibu bapa saya. Dan saya amat berpuas hati atas kualiti barangan tersebut. Ibu saya amat menyukai minyak wangi yang diberikan sebagai percuma itu. Saya akan terus menyokong AMRU dan Insya-Allah saya akan membelinya sekali lagi di masa hadapan.

Zhafri
27 Mar 2020
I beli 2 product. 1 sejada normal size and 1 sejada kecil (saya guna whenever saya travel). Great product plus the perfume smells great. Never thought of putting a perfume on sejada before but that's a very good idea! Semoga dipermudahkan rejeki Amru near the future. Amin.

Aisyah Jahidin
27 Mar 2020
Alhamdulillah. Ini kali kedua saya beli sejadah premium AMRU. Pertama kali, sebagai hadiah kepada ibu sebab ada baca review, sejadah ni sesuai untuk orang yang sakit lutut. Ibu nampak sangat happy masa dapat sejadah tu. Yang paling saya suka sebab nampak 'clean' yang mungkin boleh membantu untuk lebih kusyuk semasa solat sebab tiada corak atau gambar pada sejadah. Hanya sedikit corak sulaman di sekeliling sejadah - menaikkan lagi seri sejadah premium AMRU. Sejadah mini percuma yang diterima dari pembelian ni, saya guna untuk diri sendiri. Kali kedua beli adalah untuk suami & senior yang akan bersara. Saya harap semua pihak akan mendapat manfaat yang berpanjangan, baik dari pihak yang menghasilkannya hinggalah kepada yang menggunakannya.

Zaien Shaiful
29 Mar 2020
Pertama kali sy menggunakan sejadah AMRU nie memang lembut, corak yg simple tetapi menarik.Dah lama sy mencari sejadah yg x banyak corak,cantik dn lembut, yg penting keselesaan untuk masalah lutut sy. Suami juga berpuas hati dengan sejadah AMRU.. Terima kasih juga dengan hadiah yg banyak dari pihak AMRU. InsyaAllah sy akan membuat tempahan lagi untuk sejadah AMRU pd masa akan datang dan akan memperkenalkan kpd rakan² yg lain.

Norhaida Mohd Abdil
29 Mar 2020
Alhamdulillah sajada yg diterima sgt berkualiti dan selesa digunakan. Syukran. Insya-Allah berhasrat utk membeli sajadah yg saiz premium pula nanti.

Shazali Zulkeflee
03 Apr 2020
brg dh dterima...kualiti brrg terbaik

Ella Lauren
03 Apr 2020
Terima kasih sy dah terima sejada AMRU...Alhamdullilah...Tersgt cntek dan sgtlah tebal,smpai syg nak guna...Quality yg sgt tebal dan sgt bagus.. Inshaallah akn repeat order lg satu nnti..

Shahrul Neezam
06 Apr 2020
Alhamdulilah...cukup berpuashati..insyaalah sya berminat untuk mendapatkan lagi akan datang

Elyna Kamaruddin
07 Apr 2020
Alhamdulillah selepas membuat pesanan pertama sejadah premium Amru saya telah pula membuat tempahan untuk 4 lagi sejadah premium Amru untuk suami dan anak-anak. Mereka sangat sukakan sejadah ini dan juga telah meningkatkan semangat anak-anak untuk solat berjemaah bersama-sama terutama sekali ketika pkp sedang dijalankan di negara kita. In shaa Alllah saya mungkin ingin mencuba sejadah Amru bewarna putih pula di masa hadapan. Terima kasih Amru team ☺

Nur Zahirah Zain
08 Apr 2020
Alhamdulillah penghantaran dan pembungkusan sgt baik. Semua barang di terima dalam keadaan yang elok. Saya suka sgt sejadah itu dan juga free gift yang diberikan. Berbaloi dgn harga dan free gift sejadah diberikan. Minyak wangi free tu pun saya suka tau! Hihi. Sebenarnya, saya beli sejadah amru ni untuk dijadikan hantaran pertunangan saya. Memilih amru kerana kualiti sejadah tersebut sgt nyaman dan tidak nipis. Itu saja dari saya. Saya doakan supaya lebih ramai lagi pelanggan yg akan cuba dan membeli sejadah amru ini kerana kualiti nya yg sgt tiptop!

Mazlida Satar
10 Apr 2020
Terima kasih penghantaran yg cepat dan sgt berpuas hati

Nur Syahiirah
12 Apr 2020
Saya puas hati dan suka sgt. Tebal, selesa dan cantik. Thank you!

Normazli Abdul Rahim
15 Apr 2020
Saya nak maklumkan yang saya sudah terima sejadah Amru tersebut dalam keadaan yang baik. Alhamdulillah. Ini adalah pembelian kedua saya. Kucing saya suka baring di sejadah. Material sejadah ni memudahkan saya buang bulu kucing menggunakan lint roller sahaja dan kalau kotor mudah dibasuh dalam washing machine. Saya beli yang kedua ini sebagai spare bila basuh yang satu lagi.

Balqis Zulkarnain
15 Apr 2020
Terima kasih bertanya. Product tempoh hari dah dapat! Saya dah guna rasa sangat selesa and ibu pun sukakannya! By the way, nak ckp rasa terharu sebab website local product sangat lawa and function. Semoga berjaya!

Lukman Shamsuddin
15 Apr 2020
Saya belikan sajada Amru untuk mak mentua. Alhamdulillah, beliau sangat suka dengan sajada Amru dan sentiasa pakai untuk bersolat. Terima kasih.

Roslaini Ruslan
17 Apr 2020
Alhamdulillah parcel sampai ok semuanya. And specially for a gift and many thanks to Amru teams for ur effort deliver the goods without any delay.

Nurul Ashiqin
17 Apr 2020
Alhamdulillah im in love with the sajadah and the perfume is the best! Would like to buy the perfume in future if open for order. Thanks for the effort in providing great product like this

Siti Noor Wina
17 Apr 2020
Alhamdulillah ... mak suka sgt ... the sejadahs ... mini & premium ... and she love the perfume ... wangi katanye ... dan the tasbih ... cantik ..... Terima kasih banyak2 ... a perfect gift for mum

Tok Haji
17 Apr 2020
Sangat selesa dan praktikal. Warna putih seperti kopiah menjadi penanda aras untuk membasuhnya bila tempat sujud mula kelihatan coklat. Terima kasih atas hadiah hari lahir ini daripada sahabatku, Nenek

Syifa Muslim
18 Apr 2020
Alhamdulilah penghantaran cepat & sejadah sgt sgt memuaskan hati. Kualiti material sgt lembut dan senang travel. Dsbbkan bersaiz mini, anak buah selalu nak solat skali berebut. Ada rezki sy beli skali lg. Terima kasih.

Mahira Hyra
20 Apr 2020
Best! Saya belum cuba lagi tapi kain sajada amru menepati citarasa saya..terbaik! rasa lembut, sejuk dan tenang dengan bau wangian yang diberi..in shaa allah; jika dimurahkan rezeki, saya akan cuba sajadah amru yang bersaiz besar pula.

Siti Aida Mokhtar
20 Apr 2020
Actually, mula2 memang nk beli untuk diri sendiri. Sebab dh lama idamkan sejadah putih. Tp bila sampai, rasa ketebalannya, hmm... tiba2 teringat ibu. Ya, trus bagi ibu. Semoga selesa untuk dia solat nnt. For me, insyaAllah. Satu hari... Terima kasih ya, ibu suka guna sejadah Amru.

Munirah Muhamed Padzil
20 Apr 2020
Salam. Maaf kerana lewat memberi maklum balas. Sejadah dan hadiah-hadiah selamat diterima hampir sebulan yang lalu. Terus terang saya katakan saya sedikit kecewa dengan sejadah tersebut atas beberapa sebab. Pertamanya ia tidak seempuk seperti yang saya bayangkan. Tidak dinafikan ianya tebal tapi pada saya ia tidak empuk seperti yang diperkatakan. Tetapi dalam hal ini saya salahkan diri sendiri kerana terpengaruh dengan iklan, gambar dan maklum balas pembeli lain dan membayangkan sesuatu yang selain daripada yang sebenar. Namun demikian yang benar-benar mengecewakan saya adalah pada hari pertama menggunakan sejadah tersebut, kesan "wear and tear" amat ketara dapat dilihat pada sejadah iaitu bekas sujud di bahagian lutut kiri. Bahagian tersebut mendap dan perbezaan warnanya amat ketara dengan bahagian sejadah yang lain. Saya memang menjangkakan perkara ini akan berlaku melihat kepada "material" yang digunakan bagi bahagian atas sejadah dan selepas penggunaan secara konsisten untuk beberapa ketika tetapi tidak menjangkakan ia akan berlaku sepantas penggunaan kali pertama. Sekarang, selepas menggunakan sejadah tersebut hampir sebulan, kesan dahi dan lutut kanan juga dapat dilihat tetapi ia tidak seteruk kesan lutut kiri tersebut. Harap perkara ini dapat diperbaiki di masa akan datang. Saya juga bersetuju dengan maklum balas beberapa pembeli lain bahawa sejadah boleh dipanjangkan sedikit supaya lebih selesa. On the plus side, saya amat-amat suka dengan perfume sejadah yang diberi dan berharap ia boleh dijadikan item yang boleh dibeli.

Nen Naf
22 Apr 2020
Dari segi penghantaran, memang cepat walau dalam keadaan PKP sekarang ni. Dari segi kain, sangat lembut dan suka2 sangat bau minyak wangi. Sampai bilik pun penuh dgn bau tu ? InshaAllah, kalau ada rezeki lebih, niat nak hadiahkan kepada guru2 agama pulak. Thank you.

Hazlianti Abdul Wahab
22 Apr 2020
alhamdulillah, mak mertua sgt la suka. terima kasih

Hotni Bahari
22 Apr 2020
Terima kasih banyak2 , saya dah terima tempahan dengan selamat. Sejadah tu cantik dan selesa pakai. Paling best minyak wangi harum sangat.

Nuur Israa Kamarudin
22 Apr 2020
Alhamdulilah, saya dengan mak dah dapat sejadah hari ni. Berkualiti dan bau sejadah sangat meyenangkan. Hari ini saya beli lagi satu. Terima kasih banyak-banyak. Semoga dimurahkan rezeki.

Ms Lizan
22 Apr 2020
Saya mendapat basic sejadah sebagai hadiah. Sejadah boleh dikira selesa memandangkan dalam iklan gambar di instagram ada individu menggunakannya di atas jalan tar namun begitu walaupun menggunakan sejadah di dalam bilik di atas lantai, tidak lah begitu selesa dan empuk. Saya perlu menggunakan sejadah jenis tebal barulah rasa selesa. Di bahagian dahi sudah pun kotor sedikit setelah menggunakan seminggu lebih. Walau apa pun saya tetap menggunakannya setiap kali solat. Menakjubkan hingga hari ini masih terdapat bau wangian semenjak hari pertama memakai sejadah amru Harap pihak amru dapat memberi pilihan utk menambah jumlah kuantiti Perfume bersama sejadah. Saya teringin sekali membeli sejadah premium turquoise tetapi agak mahal pada saya. Terima kasih amru utk produk berkualiti ??

Anifa Masri
25 Apr 2020
Sejadah dah pakai sejak 3 hari lepas, beli 4set, hadiah untuk parents 2 set, 1 untuk suami.. Sejadah sgt selesa, lembut dan tebal, sangat selesa untuk sembahyang dan ngaji, bole duduk lama atas sejadah.. Terutama tgh mengandung 8 bulan ni.. Bau wangi yang menyenangkan, bau bunga/sweet. Bukan seperti bau minyak atar yg lain.. Sangat berpuas hati dgn produk ini.. insya Allah akan beli lagi untuk hadiah mertua.. Tahniah untuk produk terbaik dr q.. Diharap bisnes maju jaya..

Jasmisham Mohd Jamian
25 Apr 2020
Setelah digunakan lebih dari 2 minggu memang selesa. Cuma pada bahagian tapak kaki mula menunjukkan kesan akibat pada tekanan. Ketebalannya mula berkurangan. Secara keseluruhannya sejadah ini selesa digunakan hanya perlu sedikit penambahbaikan pada kapas yang digunakan untuk ketahanan bagi jangka masa panjang.

Aloh Amin
25 Apr 2020
alhamdulillah. love it

Saiful Erwan Sah Aris
25 Apr 2020
Alhamdullilah ?, memang terbaek sejadah ni. Quality memang premium, tebal, lembut, latex & wangi. Ada banyak free gift pulak tu. Sampai tepat pada masanya dibulan Ramadhan yg mulia ini. Terima kasih banyak2 AMRU. ???

Fathin Zaki
26 Apr 2020
Parcel diterima dalam keadaan yg baik..Saya hadiahkan Premium Sajada untuk ayah saya sempena hari lahir & sambut ramadhan. Saya juga hadiahkan Basic Sajada untuk ibu saya sempena sambut ramadhan. Alhamdullilah, mereka sangat suka dgn hadiah sajada dan terus pakai untuk solat. Untuk saya, saya suka dengan wangian Amru..memang sedap bau..

Jasmine Zaini
26 Apr 2020
Alhamdulillah sejadah yg d terima sangat baik dan sedang d gunakan. Nak tunggu promosi utk exclusive. Insya Allah d izinkan rezeki akan order lagi.

Wann Roza
26 Apr 2020
Barang sampai dalam keadaan yg baik dan berbaloi utk dibeli atau dihadiahkan kpd org lain pada masa akan datang.

Al-Mohd Rudzie Bin Al Zamalludin
27 Apr 2020
Alhamdulillah I like it so much. I love the perfume gift too. The reason why I choose basic sajada because I love the purity white color and easy to wash it as well and easy to maintain. thank you AMRU for the great services. Love it so much.

Mohd Fazli
28 Apr 2020
Saya belikan sejadah amru premium sebagai hadiah untuk bonda tercinta. Beliau memuji kelembutan dan ketebalan sejadah amru. Tasbih dan wangian percuma juga menceriakan beliau. Semoga ramadhan tahun ini lebih bermakna untuk bonda yang kehilangan pasangan hidup ( ayahandaku ) sejak 2 tahun lepas.

Che Muhamad
29 Apr 2020
Sy buat 3 tempahan yg berlainan. Yang pertama dh dpt dan guna lebih kurang seminggu. Dari segi kualiti bagus, tebal. Design corak pun cantik & kemas. Cuma bg saya yang agak tinggi bila sujud kena sampai hujung.

Pru Amir
29 Apr 2020
Alhamdulillah sejadah dh sampai...kualiti sejadah memang terbaik dan kemas, parfume pn wangi, rasa tenang je bila sujud....

Malinda Musa
29 Apr 2020
Sejadah diterima dalam keadaan yang baik. Puas hati dengan kualiti. Rasa lebih khusyuk kerana tidak mempunyai gambar yang melalaikan. Bau minyak wangi yang harum dan mendamaikan.

Shaziera Bakri
29 Apr 2020
Alhamdulillah, cepat dan pantas sampai. Btw ni hadiah Ramadhan untuk suami sebagai iman terawih kt rumah bersama anak2. Happy dia, suka sangat sebab selesa tebal dan wangi. Alhamdulillah suami suka, isteri bahagia. Terima kasih Amru.

Nur Azah
02 May 2020
Alhamdulillah, saya terima sejadah Amru hanya 2 hari lepas pesanan. Saya dan adik beli sejadah set basic. Pewangi sejadah pun sangat wangi. Harap Amru ada jual pewanginya juga. Kami pun ada belikan untuk ibu ayah. Suka sangat diorang dapat sejadah ni. Bagi orang tua-tua lebih2 lagi, sejadah putih dengan lapik tebal macam ni memang diorang suka sangat. Ayah saya siap lapik dua2 sejadah kecil dan besar masa dia solat. Dapat2 je, excited dia tulis nama dia kat sejadah tu. Terima kasih ya. Semoga bisnes Amru bertambah maju dan berkat, amin.

Raayah
02 May 2020
Alhamdulillah terbaek!!!

Nuur Israa Kamarudin
05 May 2020
Dua sejadah premium ini sejadah pertama saya beli dari AMRU sebagai hadiah. Dari packaging sampai kualiti sejadah itu sendiri memang sangat ekslusif dan berkualiti tinggi. Sejadah tebal, warna lembut dan bau yang sangat nyaman. Sangat sesuai dijadikan hadiah yang memberi manfaat kepada si pemberi dan penerima. Saya berharap pihak AMRU akan terus menghasilkan sejadah yang berkualiti di masa hadapan. Terima kasih

Siti Fatimah
05 May 2020
Wsalam Alhamdulillah sajadah dah smpai suka sangat. 1st yang rasmikan dulu anak perempuan sy Zara Aleesya.. selesa sangat n wangi bila letak perfume yg free gift tu. Tenang n selesa je bila solat ❤️❤️. Tq

Nuur Israa Kamarudin
05 May 2020
Ini sejadah ketiga saya beli dari AMRU. Sebelum ini saya beli dua sejadah premium sebagai hadiah. AMRU basic sejadah sangat-sangat selesa. Lembut dan tebal sesuai untuk yang muda dan yang berusia. Warna putih dengan corak geometri Islamik yang minimal nampak sangat ekslusif dan cantik. Bau sejadah wangi, Baunya selesa,nyaman dan tidak keterlaluan. Saya harap pihak AMRU dapat jual perfume sejadah yang digunakan.

Nur Fahira Abd. Rahman
07 May 2020
Alhamdulillah. Produk bagus. Keep it up

Zahir Ahmad
07 May 2020
Alhamdulillah.sangat berkualiti

Siti Naqiyah Mohamad Omar
07 May 2020
Saya baru terima harini Alhamdulilah cantik kemas dan tebal

Putri Isma Ida
07 May 2020
Tq..sy br je dapat sejadah tu...so far..ok..n sejadah tu tebal..

Azhar Mohd Nasir
07 May 2020
Salam. Pembelian sejadah premium beige adalah hadiah harijadi yang ke 70 untuk Ibu saya Hajjah Faeedah dan 2 helai lagi sejadah standard hadiah kepada abang dan adik di kampung untuk menyambut Ramadhan. Secara jujur, walaupun mereke berterima kasih dengan pemberian tersebut tapi saya rasa mereka tidak merasakan di mana premium nya produk Amru. Pengunaan ayat2 marketing strategy seperti lembut, tebal dan serap tekanan boleh dikirakan sebagai "over rated". Saya harap perkara ini perlu diperbaiki. Akhir sekali Ibu saya agak terperanjat apabila saya beritahu harga sebenar sejadah yang saya bayar. Itu sahaja maklum balas ikhlas saya.

Haryati Othman
07 May 2020
Alhamdulillah suka sgt... Parfume tu wangi sgt..

Ros Ket
07 May 2020
Alhamdulillah saya telah guna Amru sajada ni,kualiti yang sangat baik,lembut dan selesa.Perfume yang sangat wangi,spray sikit je kat sajada terasa tenang bila solat. InsyaAllah akan repeat order untuk di hadiahkan buat Ibu sy. Terima kasih Amru sajada.

Md Yusuf Mohd Arib Amarudin
08 May 2020
I have safely received prayer rug by AMRU. Bought two sets Basic Sajada II, purposely; in white color because of I love simplicity. Surprisingly it is very comfort. The fragrance from the prayer rug; awesome. The feeling? Yeah, peaceful....that's priceless. There is a plan to treat and surprise of my friends by giving the same prayer rug. Till then; keep it up, do maintain same & high standard of quality, and good job.

Nazierah Mohd Fasal
09 May 2020
nk bg tahu yang sejadah mini basic dah sampai. Walaupon agak lambat delivery, and maybe bcuz of MCO jugak. Sy suka sejadah mini tu dan suka sgt dgn perfume sejadah. Bila letak dekat sejadah bau sgt wangi. Terima kasih untuk hadiah. Will repeat untuk beli perfume later. Sy rasa nak letak dekat telekung jugak perfume tu ❤️

Siti Suwarni
09 May 2020
Salam Ramadhan Kareem. Fast service and delivery. Product quality A+. Perfume Amru masyaAllah so wangi. Sujud lama2 kat sejadah tu tak rasa & bahagia. Price sangat affordable plus with special discount given for this MCO. It you guys can expedite on the perfume production it will definitely great. Terbaik Amru!

Fauziah
09 May 2020
Alhamdulillah no complaint . Well done efficient service given.

Rahema Bakeri
09 May 2020
Buka beg pun dah happy...bau wangi sangat...material pun sangat okay.. Perfume sejadah..sangat2 wangi...saya suka sangat!..

Noor Ashikin Abu Bakar
09 May 2020
Alhamdulillah sejadah selamat sampai. Ini kali ke dua saya beli sejadah AMRU. Selesa sangat bila pakai. InsyaAllah, nanti saya akan order lagi.

Syamson Suhana Razali
09 May 2020
Terima kasih amru... Alhamdulillah..sangat berpuashati dgn sejadah amru...kain kapas yg lembut..wangian yg asli membuatkan solat saya lebih khusyuk...sangat sesuai utk dijadikan hadiah buat ibu bapa tersayang....

Normah Bt. Musa
11 May 2020
Alhamdulillah tebal sejadah mini tu. Sangat selesa

Misha Fazlyiana
11 May 2020
Alhamdulillah.. Best sgt sejadah tu.. mak & husband suka hadiah sejadah tu.. Good product quality - Sejuk , lembut & wangi (Thanks for the gift).. Btw, nak tanya bila nak stok premium & perfume ye? Husband suka sgt bau tu.. ???

Nurul Munap
11 May 2020
I bought 8 of the mini sejadah to be given to my friends during this Ramadan. Alhamdulilah all of them totally LOVE it. I think mini sejadah is such a nice gift. I feel it is something personal. Your services have been great. Thank you so much. I just have one input which is; maybe it's time for more design. Otherwise, I am a happy customer who will come back for more. Thank you again.

Salwati
11 May 2020
Alhamdulillah..saya hadiahkan sejadah itu kepada Ibu Mertua saya sempena Hari Ibu. Ibu mertua saya berusia 75 tahun. Walaupun dia ada masalah lutut tapi dia tetap mahu solat duduk, tidak mahu menggunakan kerusi. Sebab itu saya belikan dia Sejadah Amru. Ibu mertua saya sangat suka.

Hanna Hamzah
11 May 2020
Alhamdulillah okay sejadah tu, cuma kalau ada pilihan warna lain lagi bagus. Sebab warn putih cepat kotor sikit, terutama untuk sejadah yang saiz besar tu, saiz kecil warna putih tak pe.

syahida rohani
11 May 2020
Love it ! Especially the perfume tu wangi sangat! and the sejadah , it brings the good vibe . Selesa , easy to carry anywhere & perfect for gifts too!

Mohd Yusri
12 May 2020
Alhamdulillah dah selamat sampai. Loving the quality of this sejadah. Tebal dan tak licin selesa bila sujud. Yg kecik boleh simpan dalam kereta in case kalau travel nak pakai. Terima kasih!

Nur Sinar
12 May 2020
Mula sekali saya ingin mengucapkan terima kasih pada team Amru kerana menghasilkan sejadah yg sangat selesa. Saya bermula dengan membeli Mini Sajada dari Amru dan langsung jatuh hati dengan keselesaan dan keharuman Sajada nya. Saya banyak melakukan ibadah solat, dan kalau menggunakan Sajada biasa akan memberi tekanan pada lutut dan dahi saya semasa sujud, secara jujur dan ikhlasnya, Floral Sajada dan Premium Sajada telah menyelesaikan masalah ibadah saya. Dan wangi perfume nya juga bagai terapi bila saya menghidunya setiap kali waktu sujud. Harum dan menyenangkan. Alhamdulillah dan terima kasih Amru Sajada, saya doakan kemurahan rezeki dalam perniagaan kalian dan semoga mendapat keredhoan Allah kerana membantu masyarakat di luar sana. AMIN...

Mohd Iskandar Shah
13 May 2020
Alhamdulillah, sajadah AMRU saya telah sampai pada 10/5/2020. Selepas pembelian, saya amat teruja untuk melihat dan menggunakan sajadah AMRU semasa solat. Setelah sampai, saya telah menggunakannya.. Alhamdulillah tidak mengecewakan dan dia amat selesa untuk digunakan sewaktu solat dan berzikir. Saya amat berterima kasih tak terhingga kepada AMRU kerana dapat memberikan kualiti sajadah yang terbaik dan selesa.

Siti Amirah Surizan
13 May 2020
Alhamdulillah sangat berpuas hati. Best2! Keep up your good work. In sha Allah nnti repeat order untuk family pulak

rasida
14 May 2020
Alhamdulillah,saya sangat sukakan fabrik dan bau wangian pewangi sajada. Permulaan saya belikan untuk saya dan adik. Selepas itu saya hadiahkan untuk mak dengan mini sajada dan untuk ayah basic sajada. Yang terbaru,saya hadiahkan untuk mak mentua saya. Seronok mak mentua saya apabila kawan-kawan bertanya sajada tersebut ketika bawa ke masjid. Terima kasih team AMRU menghasilkan sajada yang berkualiti dan tebal untuk kegunaan keluarga tersayang saya ketika beribadah.

Nora Noraini
14 May 2020
I bought the sajada as a farewll gift and my friend love it. It's comfortable and have a nice smell.

Muna Othman
14 May 2020
Alhamdulillah sejadah dah diterima dengan baik.. cantik dah elok material sejadah.. sangat selesa digunakan.. terima kasih kepada pihak AMRU sajada kerana memberikan kualiti sejadah yg baik sekali..

Hazwani
14 May 2020
Alhamdulillah, AMRU Sajada saya sudah sampai dalam keadaan yang baik.. Seronok dapat pakai masa bulan Ramadhan ni.. Saya hadiahkan satu pada mak saya sempena Hari Ibu.. Sejadah yang tebal dan selesa untuk menunaikan solat.. Sangat berbaloi!! Terima kasih AMRU sajada team!

Siti Salviah
15 May 2020
Sangat teruja dengan sejadah Amru. Saya beli 3 helai utk kegunaan saya, 1x di bilik tidur, 1x di ruang tamu utk solat berjemaah dengan keluarga, dan 1x untuk di dalam kereta, kegunaan bila travel. Sungguh selesa, harum, insha Allah membantu saya utk focus ketika solat.

Fazlina Mohd Saripan
15 May 2020
Alhamdulillah. Selesa pakai terutama bagi saya yang kadang-kadang sakit lutut. Ketebalan tu buat saya selesa.

Siti Nurbaya Yahya
16 May 2020
produk selesa...alhamdulillah

Norita
16 May 2020
Sy nak memberi sedikit feedback Amru Sajada yang telah sy beli. Alhamdulillah. Sy berpuas hati.. Cantik, Jahitan kemas, tebal, lain daripada yang lain dan yang penting berbau wangian yang Sgt menyenangkan. Feel solat menggunakan sejadah Amru pun rasa berbeza. T kasih Amru

Jannah Malik
16 May 2020
Alhamdulillah.. saya berpuas hati dengan sejadah nya.. satu sejadah dihadiahkan kepada mak mentua utk kemudahan dia bersolat.. mungkin akan order sekali lagi.. teringin nak yg premium pula

Syazni Ramli
16 May 2020
Alhamdulillah sy sangat berpuas hati. Sy bagi sebagai hadiah hari ibu untuk mak dan ayah sy. Mereka suka ☺️ Dan sy baru sahaja buat pembelian baru untuk diri sendiri dan suami. Sekarang tengah tunggu parcel tiba. Thank you Amru

Noor Shaliza Zulkifli
17 May 2020
Alhamdulillah sejadah Amru ini telah dihadiahkan kpd kawan saya dan beliau sgt menyukainya. Terima kasih Amru.

Muna Faizal
17 May 2020
Mashaa Allah very good quality, lembut material dan wangi sangat sejadah Amru. Perfume pun pleasant smell. Berbaloi saya beli. Seronok ja bila sujud lama sebab ada padding. Bonus point delivery pun pantas. Tahniah Amru dan team. Selamat berpuasa di akhir minggu ramadan dan Selamat menyambut syawal dari saya sekeluarga.

Mohammad Shazni
17 May 2020
Alhamdulillah sejadah sudah saya terima minggu lepas. Sejujurnya sejadah ini sangat selasa dan ianya tebal. Selesa duduk diatas sejadah ini. Mak sangat suka dengan kualiti kain dari sejadah ini di samping dengan bauan minyak wangi yg sangat wangi yg di sapu pada permukaan tempat sujud di sejadah.

Sarah Rizwardi
17 May 2020
Saya sangat berpuas hati dengan produk Amru. Ini kali ke dua saya membuat pembelian produk Amru. Saya cuma tidak berpuas hati kenapa alamat saya hanya nama Jalan i.e Jalan Bukit Keramat, KL. Kenapa tidak ada nama apartment dan nombor rumah? Kali pertama pembelian saya tidak menghadapi masalah ini. Saya bernasib baik kerana abang poslaju sudi telefon saya untuk pastikan alamat yang tepat kerana hanya ada nama jalan pada parcel dan tiada nombor rumah. Itu sahaja feedback saya. Terima Kasih

Umi Razak
21 May 2020
MasyaAllah.. Besttt sgttt.. Perfume pon wangi.. Tenang aje solat.. ♥♥♥

Kamarul Anuar Abdul Aziz
22 May 2020
Produk sampai dengan baik. Sejada cantik, wangi dan sedap mata memandang. Rasa lembut dan amat selesa. Pewangi amat harum dan lembut Terima kasih team Amru

Noor Shaliza Zulkifli
22 May 2020
Alhamdulillah rakan saya menyukai hadiah yg saya beri iaitu sejadah Amru. Terima kasih Amru.

Hidayah Honey
22 May 2020
Nur berikan kepada kawan sebagai hadiah....Alhamdulilah kawan nur maklumkan, sgt best dan sangaaaaaat selesa serta bau wangi menyamankan.... InshaAllah nur nak order utk premium but now tiada stok pula, sedih tp tak pe belum rezeki.... Anyway keep it up...ur product mempermudahkan org beribadah dengan tenang dan selesa...��

Nha Siti Norsaedah
22 May 2020
Alhamdulillah...terima kasih kpd pihak Amru kerana memberikan servis yg baik kpd saya sepanjang berurusan. Apa yg boleh saya katakan, its a perfect gift! Sy order untuk guru-guru sy. Sebelum ni pernah order sejadah Amru untuk diberi kpd rakan & juga parent sy termasuklah mertua tersayang...setiap pemberian pastinya akan memberikan senyuman kpd si penerima. I suggest to those yg tengah cari the perfect gift to someone u love, sejada Amru is the best for u! Thanks.

Nur Nadirah
22 May 2020
Alhamdulillah Sejadah cantik, puas hati, sy suka Cuma utk kami yg tinggi ni sizenya agak pendek la..tp x apa la..kalau ada jual yg custom made pjg dr yg ada ni In Shaa Allah sy akan beli lg T.kasih krn menjual

Nurul Izzah
22 May 2020
Pernah beli sebelum ni dua helai untuk saya dan suami. Bila dah guna, memang rasa puas hati. Kualiti terbaik, selesa sujudnya. Lebih selesa beribadah. Terus order kali kedua untuk ibu tersayang sempena Hari Ibu. Walaupun jauh, saya di Puchong dan ummi di Terengganu, terharu bila sampai & masa proses unbox, adik hantar video ummi menangis sebab dah lama teringin sejadah putih macam tu. Kalau umi solat memang umi akan alas kain/tuala putih bersih atas sejadahnya. Beli dua helai utk ummi. 1 yg standard, 1 yg kecik sebab ummi suka jalan2 so boleh bawa yg kecil untuk alas sejadah panjang di mana-mana. Terima kasih, Amru. Sy berpeluang selitkan sedikit kebahagiaan untuk ummi saya di musim PKP ni♥️ Terima kasih.

Gojes Bib
22 May 2020
Alhamdulillah saya baru sahaja ambil di pejabat pos dan baru sahaja gunakan untuk solat zohor.. Saya suka...lembut dan selesa... terima kasih dan saya beli ya...

Shazzman Kassim
22 May 2020
Alhamdulillah sejadah Amru sangat memuaskan....pembuatannya amat kemas,selesa dan harum. Isteri saya suka sangat...in sya Allah kami akan beli lagi.

Izzan Othman
22 May 2020
kualiti baik dan selesa dgunakan...in sha allah nak beli yang lain pula nanti

Sakina Danial
22 May 2020
Alhamdulillah..saya suka sejadah AMRU, selesa bila solat. Kemas jahitannya, berkualiti. Perfume pilihan pula sangat wangi, menambah keseronokan solat. Thank you AMRU, teruskan usaha yang bagus ini.

Sufiah Sani
22 May 2020
saya sgt berpuas hati dengan AMRU sajada. Sangat berbaloi kerana tebal dan wangi. Inshaallah jika ada rezeki sy akan oder lg. Teringin AMRU sajada premium..

Ihsan Zulhisam
22 May 2020
Alhamdulillah selesa dan wangi. Cuma kalau ada saiz yang lebih panjang seperti lebih 1 kaki, itu lagi bagus. Thank you.

Jasnina Jaslind
22 May 2020
Puas hati! Terima kasih ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aliana Rahim
23 May 2020
Alhamdulilah dah dapat parcel dengan selamat. And yang paling penting, family yg saya belikan utk mereka semua sukakannya sebab tebal. Selesa untuk solat. And paling unik bau perfume yg di berikan sbgai hadiah! Thank you. Doakan pihak Amru akan lebih maju jaya InsyaAllah.

Zanariah Hanoom Che Chik
26 May 2020
Alhamdulillah, sejadah AMRU telah diresmikan pada 24 Mei 2020 untuk solat sunat Idilfitri. Ianya sejadah yang terbaik dan paling selesa untuk menunaikan solat. Saya amat berpuashati dan suami juga mengucapkan terima kasih kerana menghadiahkan sejadah istimewa kepadanya. Semoga AMRU terus maju dan mengeluarkan produk-produk muslim yang berkualiti sebagai pilihan untuk pelanggan. Saya mencadangkan supaya Premium Sajada ditambah pilihan warna dan saiz lebih panjang untuk individu yg tinggi, dan Basic Sajada dihias dengan lace & ribbon putih supaya lebih menarik dan eksklusif.

Darwina Azizis
26 May 2020
Alhamdulillah haritu saya belikan 2 sejadah basic AMRU untuk mak dan nenek dikampung, since tak dapat pulang beraya. They are sooo happy! Especially Tokwan Saya, yang sakit lutut, jadi bila pakai sejadah ni, alhamdullilah selesa bila sujud. Size besar, and very comfortable. Terima Kasih Team Amru! Delivery pun cepat walaupun dalam PKPD.

Citra H
26 May 2020
Saya suka sangat, dan kepada teman2 yang saya hadiahkan merasa kelembutan kain dan wangi parfume. Nanti saya tag di IG.

Nurulhusna Shafie
26 May 2020
Alhamdulillah sejadah sgt selesa dan cantik sgt...terima kasih.

Natasha
26 May 2020
Alhamdulillah.Sy sgt berpuas hati dgn sejadah Amru.Selesa sgt.

Nazura
27 May 2020
Kami dah pakai semua sejadah, rasa nya semua nya baik2. Cuma ada sedikit jahitan lari & berburas dekat sejadah premium. Yg lain okay saja. Family sy suka :) Terima kasih.

Nadhirah Azman
27 May 2020
Pesanan diterima dalam waktu yang singkat. Saya membuat tiga pesanan, satu untuk ibu tercinta, yang kedua buat ibu mertua tersayang dan yang ketiga untuk kegunaan saya dan suami. Menjadi tradisi saya untuk menghadiahkan ibu dan ibu mertua setiap kali datangnya Ramadan dan Syawal dan pada tahun ini AMRU Mini Sajada menjadi pilihan. Alhamdulillah, semua pesanan diterima sebelum Hari Raya dan kedua-dua ibu saya gembira menerima sejadah mini tersebut sebagai pengganti diri kami yang tidak dapat pulang beraya pada tahun ini. Terima kasih kepada pihak AMRU atas perkhidmatan yang terbaik! Semoga terus maju jaya!

Fathi Firdaus
29 May 2020
Alhamdulillah. Sangat berpuas hati dengan kualiti sejadah. Tebal,selesa dan wangi. Rasa nak buat bantal untuk nap je sejadah tu lepas lipat setiap kali habis solat. Cuma order saya yang haritu ada sedikit masalah dekat bag yang diterima. Ada sedikit koyak di bahagian tepi. Tapi tak apa, dah dijahit semula.

Kamariah Mohd Amin
29 May 2020
Saya memang dah guna sejadah amru lama. Sejadah amru juga saya jadikan buah tangan untuk adik beradik ipar duai setelah balik dari melaksanakan ibadah haji tahun lepas. Beli 2 lagi untuk rakan sekerja yang bersara. Terkini untuk sorang lagi rakan setugas yang bersara dalam tempoh PKPB. Respon dalam facebooknya " hadiah yang tak disangka2. Seronok tak sakit lutut lagi bila sujud. Sejadah tebal."

Mazita Amin
29 May 2020
Alhamdulillah telah terima sejadah mini dengan baik. Pos pun agak laju walaupun tengah PKP. Cantik sejadahnya. Jahitan very kemas. I gave one to my mum and she's very happy. Thank you!

Andi Rauf Andi Rahim
29 May 2020
Assalamualaikum, Saya berpuas hati dengan kualiti sejadah, penghantaran yang cepat dalam masa PKPB ni. Saya beli yang mini pula, untuk letak di kereta.

Syahhira Sulaiman
29 May 2020
Alhamdulillah dah dapat sejadah Amru. Delivery yang sgt pants masa PKP ni. Barang smpi dlm keadaan baik. Terima kasih gift kad perfume. Wangi sgt dan serta mask yg diberi. In shaa Allah dlm mase akan dtg akan repeat order.

Azura Hitam
29 May 2020
Sangat berpuas hati dengan sejadah Amru basic..inshaa allah kalau ada rezeki nak repear order utk combo pulak.

Erlinda Damasi
29 May 2020
Alhamdulillah sejadah dah terima hari ini. Sejadah sangat selesa, perfume sangat wangi

Amzari Mohd Taib
29 May 2020
Alhamdulillah...saya & keluarga berpuashati...tempahan sampai dalam masa 2 hari...produk yang berkualiti dan free gift minyak wangi yang harum dan menyegarkan..

Wahibah Wahab
31 May 2020
Pertama kali saya kenal sejadah AMRU ni tahun lepas 2019, dapat hadiah birthday dari kawan. Saya sukaaa sangat tapi waktu tu tak jumpa lagi AMRU di FB. Semua housemate saya pun suka guna sejadah saya tu walaupun mini sahaja. Sayang nak basuh mulanya, tapi lepas cuba basuh alhamdulillah sejadah tu masih kekal gebu putih lembut macam biasaa. Walaupun basuh mesin. Dan yang paling saya suka juga adalah perfume sejadah ini. Sangat sesuai baunya untuk suasana solat. Wangian lembut dan eksklusif. Tahun ni saya beli sejadah saiz standard dan mini untuk hadiah hari ibu dan hadiah birthday sahabat saya. In shaa Allah, saya akan jadikan sejadah ini sebagai hadiah istemewa lagi. Saya ada kongsikan di Whatsapp story saya dan ramai yang bertanya. Disebabkan ramai yang bertanya, saya hadiahkan code yang saya dapat kepada salah seorang sahabat, dan kawan saya pun dah membeli sejadah ini saiz standard dan mini. Terima kasih AMRU !

Azrina Ahzan
31 May 2020
Kami sekeluarga amat berpuas hati dengan kualiti produk keluaran Amru. Ia amat menepati kehendak kami, kerana ia amat selesa ketika digunakan. Selain itu, produk diterima dengan cepat, walaupun tempahan dibuat ketika menjelang sambutan Aidilfitri. Terima kasih dan saya akan mencadangkan produk ini kepada keluarga dan kenalan.

Hani Effa
01 Jun 2020
Alhamdulillah telah selamat sampai ke tangan ayah saya. Ayah saya sangat suka design yang baru ini berbanding sebelum ini kerana ada perbezaan di bahagian belakang sejadah .. sangat lembut dan selesa..

Siti Nor
01 Jun 2020
Alhamdulillah barang diterima dlm keadaan baik. Semua set lengkap. Sangat berpuas hati. Semua sya dah hadiahkan dan mereka sgt suka dgn sejadah AMRU. Mungkin lain kali mereka pula yg beli Amru utk keluarga dan sahabat. InsyaAllah saya akan beli lg.

Farah Salim
01 Jun 2020
Alhamdulillah barang dah selamat sampai minggu lepas. Kami sangat berpuas hati dengan mutu dan kualiti sejadah AMRU. Baunya pun sangat wangi. Bila time sujud tu, feeling dia lain rasa. Terima kasih team AMRU kerana menghasilkan sejadah yang sangat berkualiti macam ni. Semoga kita semua sentiasa dalam rahmat dan keberkatan Allah swt.. Aamiin ya rabb. Terima kasih.

Mazatulikhma Mat Zain
02 Jun 2020
Alhamdulillah... suka sangat dengan sejadah putih gebu AMRU.... InsyaAllah akan repeat order dalam masa terdekat ini.... terima kasih mengeluarkan produk yang berkualiti .... alhamdulillah...

Nuha
02 Jun 2020
Alhamdulillah... sgt2 wangi... dah bg hadiah pd mak dahulu... plan asal beli utk diri sendiri, tp mak da berkenan.. inn shaa Allah, akan repeat order utk diri sendiri dalam masa terdekat ni...

Elia Lia
02 Jun 2020
Sy beri pd mak n beli utk diri sendiri. Mak sy suka sgt sejadah sejuk lembut...sy pun suka sgt..produk berkualiti memang terbaik. Perfume pun sgt wangi..jual la saiz besar sikit... Terima kasih

Wahiza Mahmud
04 Jun 2020
Alhamdulillah, sejadah bru sampai, terima kasih, rasa x sabar setiap kli nk solat.

Aisyah
04 Jun 2020
Jazakumullah Tim Amru for a high quality product. Gave it to my mom as a present and alhamdulillah she loves it so much. Keep up the good work! *Its just that the postage was delayed for almost two weeks maybe due to the MCO. After all everything is good :)

Wanesai Hoi
06 Jun 2020
Dengan ikhlas hati saya nak review mini sajadah Amru yang saya beli sebagai hadiah perpisahan untuk 2 sahabat baik di tempat kerja. Syukur sahabat saya suka dengan hadiah ni. Cantik katanya. Pada saya ia simbol kesucian persahabatan kami juga walaupun kami berbeza agama. Keep it up Amru, great products with amazing material!

Maria Safian
06 Jun 2020
Alhamdulillah! Khidmat cemerlang hati rasa tenang dengan service yg diberikan. InshaAllah AMRU akan terus maju kerana service mencapai tahap standard antarabangsa . Sangat puas hati! Highly recommended.

shira
06 Jun 2020
Ini kali ketiga saya order. Alhamdulilah, memang happy. Thanks!

Hariati Idayu
06 Jun 2020
Sangat berpuas hati dengan kualiti produk, ni dah kali ke 3 repeat order.

Intan Abida
06 Jun 2020
So far so good. I'm using it everyday. Jahitan sgt kemas dan cantik. Sangat berpuas hati!

Raniah Mat Nor
06 Jun 2020
Alhamdullilah. Sudah sampai pd 4.6.2020. Terimakasih kpd AMRU sangat cantik dan berpuas hati dengan Mini Sejadah tu.

shira
07 Jun 2020
Sangat berpuas hati dengan kualiti sejadah Amru dan sangat sesuai dijadikan hadiah.

Syahirah Atiqah
07 Jun 2020
Ibu saya baru buka parcel Amru sejadah. Ibu saya kata lembutnya dan sedap.

Farah Jainal Arifin
07 Jun 2020
Alhamdulillah, tempahan #8022 merupakan yang ketiga sepanjang mengenali Sejadah Amru. Saya sangat berpuas hati dengan produk dan servis yang disediakan. Teruskan usaha dan selamat maju jaya! :)

Hilmun Hanim
07 Jun 2020
Alhamdulillah dah terima. sangat selesa dan lembut. Haruman pada sejadah sangat menenangkan jiwa & fikiran. Terima kasih.

Nur Dayana Abd Rahman
07 Jun 2020
Alhamdulillah saya sangat suka. saya sebelum ni memang dah target nak beli sebagai hadiah dan tak sangka rezeki saya boleh merasa dulu . Saya selama ni pun memang guna sejadah kecil untuk solat, jadi bila sejadah AMRU sampai, subhanallah, sudah lah wangi, tebal, lembut lepastu melepasi tahap ekspektasi (maaf kalau salah eja) saya iaitu lebar dari sejadah kecil biasa, maka dengan ini saya memutuskan, bahawa saya sudah jatuh chentaaa dengan sejadah AMRU! Ok ok lepastu kan (maaf kalau banyak pula saya reply), wangi dia tu saya suka sangat. Bau dia bukan jenis yang bau kuat menusuk hidung tau jadi saya sangat suka sebab hidung saya sangat sensitif dengan bau-bauan yang kuat. Lepastu lepastu tebal dia tu, alhamdulillah sangat selesa untuk sujud. Lagi lagi kalau sujud lama. Terima kasih atas pemberian pihak AMRU. Saya sangat sangat sangat menghargai.

Mashitah Mokhtar
08 Jun 2020
Saya dh dapat dah sejadah saya. Suka sgt sebab lembut ja bila kena dahi and bau perfume tu sgt lembut. Berbaloi la!

Zaida Hakimi
08 Jun 2020
Memang tersangat puas hati dan rugi besar kalau tak dapat memilikinya. Terimakasih juga atas respon dan pos yang amat cepat.

Aemy Millie
09 Jun 2020
Sangat berpuas hati dengan sajadah AMRU ni. Khidmat penghantaran yang sangat efficient dan kualiti produk yang sangat baik. Terima kasih.

Azliana Samsudin
09 Jun 2020
Saya sangat suka dengan sejadah yang dibeli di Amru. Sejadah sangat lebar, cantik dan selesa, tebal tetapi lembut, perfume yang wangi. Tetapi, mungkin saya lebih suka jika sejadah dipanjangkan sedikit. Basic Sajada - Standard Amru tidaklah terlalu pendek. Tetapi untuk keselesaan ketika hendak turun sujud bagi saya, lebih selesa jika panjang sedikit saja. Walaubagaimanapun, sejadah amru sedia ada masih yang terbaik. Jika ada rezeki lebih, akan mencuba jenis sejadah amru yang lain. Semoga terus berjaya dengan bisnes ini.

Norfarizan Mat Nasir
10 Jun 2020
Dah dapat! Love the sejadah. Selesa bila dipakai untuk solat. Bau wangi bila sujud. Love it! Bought it as a gift. Penerima nya pun suka. This is my 3rd purchase. Going to buy some more as gifts for family.

Wan Khadijah Bakar
10 Jun 2020
Sejadah cantik sangat. Tebal. Kain lembut sgt. Apa yg dijual ada apa yg diterima. Puas hati. Seller sgt baik dan membantu bila ditanya soalan. InsyaAllah akan repeat order lg nntI. Fast delivery pulak tu!

Siti Hajar
10 Jun 2020
Delivery was very slow that in the end recipient had to pick up the item at courier Office as parcel remains stuck and not moving in status after many days. But im giving 5 stars anyway as seller is very responsive and helpful in tracking the parcel. Responsible seller good.

Yaya Zufikfli
10 Jun 2020
Love love loveeee this sejadah ??? Thank you for the free voucher & perfume. Wangiiii sangatttt. Very good quality. Will purchase again. Thanks seller!

Azian Azamimi Abdullah
10 Jun 2020
Nicely wrapped. Dapat free gift perfume yang wangi sangat. Suka dgn sejadah ni. Cantik.

Alia Hakim
10 Jun 2020
Thank you for the service. Received the items today. Love the free gift!

Suriyah Saat
10 Jun 2020
Barang sampai dalam keadaan baik. Penghantaran sangat pantas iaitu 2 hari sahaja walaupun sedang pkp. Harga lebih murah dari kedai yang lain. Sejadah lembut dah sangat berpuas hati.

Iqbal Ishak
10 Jun 2020
Sangat puas hati! ?? Beli satu utk sendiri dan mak. Tak sabar nak hadiahkan pada mak di kg. ? Dan harap pewangi tu ada jual berasingan. Nak beli sbgai spare.?

Salma Irsalina Mahadi
10 Jun 2020
Ya Allah boleh pulak sampai sebelum raya ? saya order kemaren harini dah sampai ingatkan lepas 18/5 barang semua sampai lepas raya ?. very fast deliveryy dan sangat puas hati. sejadah so cantikk nak nangis rase wangi pulak tuu ??seller pun peramahh. syukran amrusajada! ??

Normin Azlin Muhamed
10 Jun 2020
Seller yang bagus, tidak dapat kesan barang di pejabat pos.. Seller terus ganti yang lain. Jahitan di sejadah kemas dan cantik serta menggunakan kain cotton yang berkualiti.

Norraihan
10 Jun 2020
Thanks for the free gift ?

Nurul Ain Amat Baking
10 Jun 2020
Order on 18/5 and received on 21/5. Fast delivery service by J&T. Wangi sangat sajada ni!

Nurul Kamelia Gazali
10 Jun 2020
Terima kasih Amru!

Alia Asyila Abdul Majid
10 Jun 2020
Terima kasih AMRU. Sejadah muka selamat sampai dengan keadaan baik. Terima kasih juga utk pure perfume essence.

Nurul Shafikah Ma'arof
10 Jun 2020
Barang sampai dalam keadaan baik. Sempat sampai sebelum raya.

Siti Nurhidayah Sarudin
10 Jun 2020
Received. Perfume wangi sangat!

Siti Norazlin Nordin
10 Jun 2020
Good product quality!

Nor Hasnul Khatimah
10 Jun 2020
Penjual sangat peramah ?

Azean
10 Jun 2020
Alhamdulillah Amru sajada dah sampai dalam keadaan baik. Nice condition. Puas hati dengan kualiti. Quality was good. Bangga dgn barangan Malaysia. Proud made in Malaysia. Memang selesa. Sejadah pun wangi je. Feeling fresh. Thank you Amru! Sajada terbaik.

Sharina Aluwi
10 Jun 2020
Penghantaran sgt cepat. Kualiti sejadah pon terbaik. Sgt2 puas hati. Tq and perfume tu wangi. Terbaikk. Thanks again!! ?

Lily Soon Zhia Nee
10 Jun 2020
Terima kasih. Barang dah sampai, cepat, elok dan kemas je. Saya beli ya.

Fajri Fachrurrozi
10 Jun 2020
Order jumat lepas kamis dah sampai *in the middle of pandemic. Consider as fast delivery. Order 2 barang, dua2 dapat parfume. Thanks a lot !

Ingin kongsikan maklumbalas?

Kami teruja untuk mendengar maklumbalas jujur dari anda. Insyallah setiap kata-kata anda kami akan jadikan pemangkin semangat dan iktibar. Klik butang di bawah untuk hantarkan maklumbalas anda sekarang!.