Safiye Sajada - AMRU
Hadiahkan Keselesaan Beribadah Kepada Orang Yang Tersayang. Tawaran Istimewa!

Klik Untuk Dapatkan Diskaun RM15 Bagi Pembelian Pertama!

Memperkenalkan Safiye Sajada

Sejadah Yang Cantik, Elegan & Selesa.

Kepelbagaian motif diinspirasikan dari tradisi kesenian zaman Uthmaniyah. Tekstur permukaan sejadah yang lembut untuk keselesaan solat.

Inspirasi Dari Tradisi Uthmaniyah

Kraf tenun telah menjadi seni tradisional bangsa Turki sejak abad ke-14. Pada pemerintahan Uthmaniyah, revolusi kraf tenun Turki mencapai zaman kegemilangan dengan kepelbagaian motif dan teknik tenunan yang unik. Hasil kraf tenun mereka telah diiktiraf di seluruh dunia. Terinspirasi dari kehalusan hasil tangan kraf Turki, AMRU telah memperkenalkan siri sejadah Ottoman dengan kerjasama pengeluar dari Turki.

Autentik Dari Turki

Sejadah dihasilkan oleh pengeluar dari Turki yang berpengalaman menghasilkan kraf tenun mewah.

Berkualiti Premium

Proses penghasilan sejadah yang cukup teliti dan menggunakan fabrik berkualiti tinggi.

Pilihan Corak Elegan

Lima pilihan corak dan warna sejadah yang sungguh eksklusif bermotifkan kesenian Arabesque.

Tahan Lama

Sejadah boleh digunapakai bertahun-tahun lamanya tanpa luntur warnanya atau tercabut benangnya.

Jenama Pilihan & Dipercayai Oleh

Alami Pengalaman Solat Yang Berbeza

Tidak seperti sejadah biasa yang berada di dalam pasaran, sejadah AMRU menjanjikan pelbagai kelebihan untuk menemani ibadah seharian anda.

Kelihatan Cantik

Sejadah ini dihasilkan dari kepelbagaian corak Arabesque. Sentuhan corak dan kombinasi warnanya sangat cantik dan kekal relevan sepanjang zaman.

Autentik Dari Turki

Sejadah ini dihasilkan dari pengeluar di Turki yang telah berpengalaman dari generasi ke generasi di dalam menghasilkan kraf tenun mewah.

Permukaan Lembut

Sejadah ini menggunakan fabrik 'Polyster with cotton backing' dan setiap helai akan melalui proses melembutkan permukaannya menggunakan cecair istimewa.

Lebih Tebal

Sejadah dengan ukuran 110 cm x 71 cm dan ketebalan sekitar 8mm+- ini mempunyai 500 ribu titik cucukan benang berbanding sejadah biasa yang lebih nipis.

Mudah Dijaga

Sejadah ini boleh dibasuh sepertimana permaidani tanpa memudarkan warna walaupun dibasuh berkali-kali dan digunakan selama bertahun-tahun.

Kualiti Terjamin

Sejadah ini melalui beberapa kali proses pemeriksaan kualiti di Turki dan sekali lagi setelah tiba di Malaysia. Insya-Allah anda akan memperolehi sejadah yang elok.

Tradisi Kesenian Kraf Uthmaniyah

Dengan lima pilihan corak yang mempunyai corak berbeza, sejadah AMRU memberikan pengalaman solat yang selesa & menyeronokkan.

Spesifikasi

Safiye Sajada

Koleksi sejadah dengan pelbagai reka bentuk geometri Islam yang diilhamkan dari kesenian kraf Uthmaniyah. Dihasilkan dari benang bertekstur lembut bagi memberikan keselesaan beribadah buat anda.

Ukuran:

110 x 71 cm +-

Fabrik:

Polyster with cotton backing

Titik Jahitan:

500,000

Ketebalan:

8+- mm*

Berat:

1350+- gram

Harga Sehelai

RM 199.00

Dipercayai Oleh 30,000++ Pengguna

4.7 dari 5 pengguna telah merasai pengalaman yang positif menggunakan sejadah AMRU. Sebahagian dari mereka sudi berkongsi pengalaman dengan anda.

“Sejadah ni design cantik, lembut & tebal..”
“Alhamdulillah, mak suka hadiah sejadah ni..”
“Belikan sejadah yang ibu keep on eyeing..”

Tawaran Menarik & Hadiah Percuma!

Nikmati diskaun dan hadiah istimewa bagi menghargai pembeli sejadah AMRU.

Potongan RM100

Nikmati potongan RM100 bagi setiap helai Safiye Sajada keluaran AMRU. Semakin bertambah helaian, semakin menjimatkan anda.

Penghantaran Percuma

Setiap pembelian bernilai RM250 ke atas akan menikmati penghantaran percuma ke seluruh Malaysia. Jimat lebih RM10++ bagi kos penghantaran bagi setiap helai.

Hadiah Percuma #1

Woven Bag (RM9.90)

Setiap helai sejadah akan disertakan dengan woven bag AMRU yang sangat praktikal untuk penyimpanan sejadah.

Hadiah Percuma #2

Sajada Perfume & Gift Card (RM12.90)

Pewangi sejadah keluaran AMRU, satu calitan sahaja boleh membuatkan sejadah anda wangi sehingga 72 jam.

Unboxing Experience
Add On Kotak Hadiah

Premium Box (RM29.90)

Tambah RM29.90 untuk mendapatkan Safiye Sejadah dengan kotak eksklusif yang sangat sesuai dijadikan sebagai hadiah kepada orang tersayang.

Bahagiakan Diri, Kenalan & Orang Tersayang

Hadiah paling bermakna untuk diri sendiri dan membahagiakan orang lain.

Kegunaan Diri Sendiri

Hargai diri sendiri, anda selayaknya menikmati pengalaman solat dengan sejadah yang selesa.

Hadiah Untuk Pasangan

Sejadah AMRU adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang.

Menghargai Mak Ayah

Zahirkan penghargaan kepada kedua orang tua yang banyak berkorban untuk membesarkan kita.

Sebagai Hantaran Kahwin

Sejadah AMRU sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda.

Kejutan Hari Lahir

Ramai yang menjadikan sejadah AMRU sebagai satu kejutan untuk meraikan hari lahir seseorang.

Hadiah Kepada Sahabat

Sejadah AMRU juga sangat sesuai dihadiahkan kepada seseorang yang bergelar sahabat.

Wakaf Untuk Orang Awam

Sejadah AMRU boleh diwakafkan untuk kegunaan orang awam di surau atau masjid.

Gembirakan Keluarga

Rapatkan perhubungan dengan menghadiahkan ahli keluarga anda sehelai sejadah AMRU.

Menghargai Jasa Guru

Guru ibarat lilin yang membakar diri, gembirakan mereka dengan sejadah eksklusif AMRU.

Insya-Allah..

Sejadah Yang Berkualiti..

Bayangkan anda dan ahli keluarga dapat mendirikan solat dengan pengalaman yang berbeza. Solat lebih selesa & menyeronokkan dengan kepelbagaian motif sejadah.

Tiga Jaminan Untuk Anda

Nikmati pembelian yang sungguh berbaloi, tanpa sebarang risiko..

Pulangan Wang 30 Hari

Jika ada kerosakan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk pemulangan wang.

Produk Berkualiti

Sejadah premium yang lebih cantik, lebih selesa dan sungguh berkualiti dari setiap aspek untuk kegunaan harian.

Harga Yang Berpatutan

Anda akan dapati sejadah ini dijual dengan harga yang jauh lebih murah dengan apa yang anda akan rasai.

Anda juga boleh membayar secara ansuran mudah sehingga 3 bulan menerusi kad kredit atau kad debit tanpa sebarang faedah. Patuh syariah. Keterangan Lanjut

Pilih Corak, Kuantiti & Tempah Sekarang

Cuba sekarang dan rasai keselesaan berganda sejadah AMRU.

Sale!

Safiye Sajada

229 maklumbalas
(229 customer reviews)

RM99.00RM128.90

Koleksi sejadah dengan pelbagai reka bentuk geometri Islam yang diilhamkan dari kesenian kraf Uthmaniyah. Dihasilkan dari benang bertekstur lembut bagi memberikan keselesaan beribadah buat anda.

Pilih Kuantiti

229 maklumbalas untuk Safiye Sajada

  1. Mohamad Haziq

    Material berkualiti, comfortability lembut terbaikkk….. penghantaran sangat pantas beli 26/9 sampai pada 28/9, terbaikkk ✨🎉

  2. NURHAFIZAH BINTI LOIS

    The border color actualy a bit more to cream not white as in my photo.. idk why this phone camera make it better. It isnt so thick for those with knee ache or whatsoever but overall its ok. Love the quote on the notecard though. Gon hang it as reminder. Kudos to the team!

  3. Nordin bin Hitam

    Material lembut dan tebal, comfortability best sangat cantik dan nampak premium. Boleh ulang lagi pembelian

  4. AHMAD SOFFY BIN ABD HADI

    Material baik, comfortability baik terima dalam keadaan baik, pembungkusan baik,penghantaran pantas. tq free gift, tq seller

  5. AIDA BALQIS BT ABDUL RAHMAN

    Material Lembut Comfortability Selesa Wangi perfume sejadah tu and sangat lembut sejadah Beli as hadiah untuk atuk padahal nak beli untuk diri sendiri sebab dah lama tengok, insyaallah nanti beli untuk diri sendiri pula Sejadah cantik sangattttt

  6. Goh Lian Choo

    Material Good Comfortability Soft Fast delivery and valuable price! Good product and nice quality!

  7. TUAN ISKANDAR

    Material comfy Agak besar juga kotak ni. Bought separate box utk buat hantaran. Thought was given the woven bag as well. 😅 Tapi was not provided sbb sejadah dah siap lipat and letak cantik2 dlm kotak. Nvm, seller was responsive for my enquiries and tlg tulis wish card on my behalf. Thank you.

  8. hanisah
    verified AMRU buyer

    Material bagus sangat Comfortability bagus sangat Beli untuk birthday anak teruna pada 23sept22 ni.sejadah lama dia nipis sangat dah.beli yg ni tebal dan cantik sangat.terima kasih seller bagi free gift perfuma tu bau nya wangi sesuai anak guna nak ke masjid light light je.saya beli sejadah nya

Ingin kongsikan maklumbalas?

Kami teruja untuk mendengar maklumbalas jujur dari anda. Insyallah setiap kata-kata anda kami akan jadikan pemangkin semangat dan iktibar. Klik butang di bawah untuk kongsikan maklumbalas anda. Terima kasih!

Add a review

Your email address will not be published.

Soalan-Soalan Lazim

Berikut adalah persoalan yang sering diajukan berkaitan Sejadah AMRU.

Safiye Sajada keluaran AMRU adalah sejadah karpet yang berkualiti tinggi dan lembut, dengan 500,000 titik jahitan benang bertekstur lembut, berbeza dengan sejadah karpet lain di pasaran. Kami bawakan khas daripada Turki, dan sangat pentingkan kualiti produk bermula dari proses pembuatan, pemeriksaan kualiti, dan pembungkusan sehingga sejadah selamat sampai kepada para pelanggan. Kami menyediakan jaminan pulangan wang selama 30 hari jika pelanggan tidak berpuas hati dengan kualiti produk keluaran AMRU.

Harga Safiye Sajada yang ditawarkan adalah sangat berpatutan. Sejadah autentik dari Turki yang mempersembahkan kualiti, kecantikkan dan kesenian. Sejadah ini juga lebih tebal dan lembut berbanding sejadah lain di pasaran. Anda juga telah diberi diskaun RM100 dan memperolehi perfume sejadah percuma bagi setiap helai pembelian.

AMRU keluarkan produk untuk kegunaan universal, sesuai untuk lelaki mahupun perempuan. Safiye Sajada hadir dengan 5 corak eksklusif dan cantik seperti Mauve Tulip, Aqua Tulip, Navy Geometric, Navy Carnation, dan Coral Carnation. Pelanggan boleh memilih corak yang disukai untuk kegunaan sendiri ataupun hadiah buat pasangan lelaki atau perempuan.

Boleh! Kami boleh berikan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia walaupun berapa kuantiti yang anda inginkan. Tetapi jika di luar Malaysia, kos penghantaran ditanggung oleh anda.

Boleh. Cuma penghantaran percuma yang telah pihak kami janjikan adalah untuk satu alamat sahaja. Jika ada penambahan alamat lain, kos penghantaran akan ditanggung oleh pihak anda.