Basic Sajada II - AMRU
Memperkenalkan Basic Sajada Edisi 2

Sejadah Kapas Asli Berwarna Putih.

Sentuhan geometri Islamik yang minimal dengan isian kapas asli. Rasai keselesaan berganda berbanding sejadah biasa.

Minimal & Cantik

Sejadah berwarna putih dijahit dengan corak geometri Islamik minimal yang sangat cantik.

Tak Panas

Kapas tidak memerangkap haba. Jadi ia akan terasa sejuk apabila kita menyentuh permukaanya.

Tahan Lama & Lasak

Produk yang dihasilkan dari kapas asli akan boleh bertahan lebih lama dan kekal bentuknya.

Mesra Cucian

Tiada istilah mengembang atau mengecil bila dicuci bagi produk yang dihasilkan dari kapas asli.

Dua Lapisan Kapas Asli

Basic Sajada II menggunakan dua lapisan kapas asli pada bahagian dalam yang menjanjikan keselesaan optimum kepada para pengguna. Setiap lapisan mengandungi 95%++ kapas asli.

Alami Pengalaman Solat Yang Berbeza.

Tidak seperti sejadah biasa yang berada di dalam pasaran, sejadah AMRU menjanjikan pelbagai kelebihan yang boleh membantu keselesaan ibadah anda.

Lembut & Menyerap Tekanan

Apabila bersentuhan dengan permukaan sejadah AMRU, ia sangat lembut dan mampu menyerap tekanan dengan baik kerana isian dari kapas asli sepenuhnya.

Mencengkam Permukaan

Tidak perlu risau untuk solat di atas permukaan lantai yang licin seperti simen atau tiles kerana ia dilengkapi dengan 'anti-slip' pada permukaan belakang.

Tak Terganggu

Tanpa sebarang corak, sejadah AMRU boleh membantu pengguna untuk lebih fokus apabila mendirikan solat. Tiada lagi mengelamun memerhati corak sejadah.

Mudah Dilipat

Walaupun tebal, ia masih boleh dilipat untuk di bawa kemana-mana sahaja. Sangat praktikal untuk di bawa ke masjid, travel dan sebagainya.

Boleh Dibasuh

Sejadah AMRU boleh dibasuh berkali-kali menggunakan tangan atau mesin basuh. Ia masih kekal cantik walaupun bertahun anda menggunakannya.

Putih Bersih

Sejadah AMRU dihasilkan dengan kain kapas putih bagi mencerminkan lambang kebersihan dan kesucian untuk menyembah Sang Pencipta.

Dua Saiz Untuk Keperluan Berbeza.

Dengan pilihan dua saiz yang berbeza, sejadah AMRU akan menjadi teman setia anda walau dimana sahaja anda ingin mendirikan solat.

Spesifikasi

Sajada Standard

Sesuai untuk kegunaan secara tetap seperti di rumah, pejabat & sebagainya.

Ukuran:

70 cm x 110 cm

Isian:

95%+- kapas asli

Ketebalan:

15+- mm*

Warna:

Putih

Berat:

1000+- gram

Harga Sehelai

RM 129.00

Spesifikasi

Sajada Mini

Sesuai untuk kegunaan apabila travel seperti menunaikan umrah, masjid & sebagainya.

Ukuran:

36 cm x 56 cm

Isian:

95%+- kapas asli

Ketebalan:

15+- mm*

Warna:

Putih

Berat:

250+- gram

Harga Sehelai

RM 49.00

Telah Membahagiakan Ramai Orang.

4.7 dari 5 pengguna telah merasai pengalaman yang positif menggunakan sejadah AMRU. Sebahagian dari mereka sudi berkongsi pengalaman dengan anda.

Tawaran Menarik & Hadiah Percuma!

Nikmati diskaun dan hadiah istimewa bagi menghargai pembeli sejadah AMRU.

MAKLUMAN: Woven bag jenama AMRU ini hanya diperolehi bagi pembelian Basic Sajada II saiz standard sahaja.

Diskaun 10%

Nikmati diskaun 10% bagi setiap pembelian set combo Sejadah Basic II. Set combo ialah gabungan saiz besar dan mini di dalam satu tempahan.

Penghantaran Percuma

Setiap pembelian bernilai RM250 ke atas akan menikmati penghantaran percuma ke seluruh Malaysia. Jimat lebih RM10++ bagi kos penghantaran bagi setiap helai.

Free Gift Terhad

Dapatkan Perfume Sejadah & Gift Card Bernilai RM12.90 Secara Percuma!

Setiap helai sejadah AMRU akan diberikan pewangi sejadah dengan haruman yang sangat tenang. Satu calitan sahaja boleh membuatkan sejadah anda wangi sehinga 72 jam. Bebas alkohol. Gift card juga disediakan untuk anda sampaikan ucapan kepada orang yang tersayang agar pemberian hadiah lebih bermakna.

Siapa Yang Perlukan Sejadah AMRU?

Buat mereka yang ingin merasai pengalaman solat yang berbeza & membahagiakan orang lain.

Diri sendiri & Keluarga

Mereka yang paling ideal untuk mencuba sejadah AMRU ialah diri anda sendiri berserta keluarga.

Untuk Orang Tersayang

Sejadah AMRU adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang.

Ketika Umrah & Haji

Sejadah AMRU juga adalah satu barangan wajib yang perlu anda bawa apabila menunaikan umrah atau haji.

Hantaran Kahwin

Sejadah AMRU sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda.

Insyallah..

Solat Lebih Selesa..

Bayangkan anda dan ahli keluarga dapat mendirikan solat dengan pengalaman yang berbeza. Solat di atas permukaan kapas yang sungguh lembut.

Tiga Jaminan Untuk Anda

Nikmati pembelian yang sungguh berbaloi, tanpa sebarang risiko..

Pulangan Wang 30 Hari

Jika ada kerosakkan, tidak berpuas hati atau sebagainya, maklumkan kepada kami untuk pemulangan wang.

Produk Berkualiti

Sejadah premium yang lebih cantik, lebih selesa dan sungguh berkualiti dari setiap aspek untuk kegunaan harian.

Harga Yang Berpatutan

Anda akan dapati sejadah ini dijual dengan harga yang jauh lebih murah dengan apa yang anda akan rasai.

Pilihan Pakej Penjimatan Untuk Anda

Nikmati tawaran terkini dengan pelbagai penjimatan.

Mini

RM45

Harga asal bagi Basic Sajada II saiz mini ialah RM49.

Anda akan memperolehi:

  • Pewangi Sejadah x 1
  • Kad Hadiah x 1
  • Jimat RM16.90!

Standard

RM119

Harga asal bagi Basic Sajada II saiz standard ialah RM129.

Anda akan memperolehi:

  • Pewangi Sejadah x 1
  • Kad Hadiah x 1
  • Woven Bag x 1
  • Jimat RM22.90!
Set Combo

Standard + Mini

RM147

Harga asal bagi Basic Sajada II saiz standard dan mini ialah RM178.

Anda akan memperolehi:

  • Pewangi Sejadah x 2
  • Kad Hadiah x 2
  • Woven Bag x 1
  • Jimat RM56.20!

Pilih Saiz, Kuantiti & Tempah Sekarang

Cuba sekarang dan rasai keselesaan berganda sejadah AMRU.

Sale!

Basic Sajada II

28 maklumbalas
(28 customer reviews)

RM45.00RM119.00

Sejadah putih dengan dua lapisan kapas asli berserta sentuhan minimalis yang sangat selesa, lembut dan tebal. Mampu menyerap tekanan ketika solat dengan sangat baik.

Clear
Pilih Kuantiti

This will also add the following products to your cart:

  • Gift Card & Parfume

28 maklumbalas untuk Basic Sajada II

  1. Ella

    AMRU ni memang best terbaik lembut sejuk wangi dn senang dibawa kemana2.

  2. Mahfuzah Mahpoz

    Sya pun telah memilikinya. Sgt brpuas hati. Lembut brsih wangi. Yg belum beli sgt rugi jika x membelinya

  3. Fazlin Amalin

    very recommended.. blh dijadikan gift.. berbaloi2 dgn harga

  4. Abdul Muneem

    Highly recommended 👌 as gifts.

  5. Nurul Ain Nordin

    Alhamdulillah. Sejadah ni memang lembut dan wangi, sangat-sangat sukakannya

  6. Zaleha Binti Hassan

    Sejadah yg berkualiti tinggi..tebal dan lembut

  7. Mas Letah

    Saya pun dah.beli 2 helai skligus…pkai masa d surau baru2 nie untuk solat teraweh amat selesa dan lmbut skli kainnyer

  8. Nor Afizah Thalhan

    Tebal where? Rege mencekik darah tapi kualiti alahai.

  9. Azlan Amin

    service lambat, replying message lambat, lebih 2 hari x dapat pos tracking lg

  10. Farah Shahriza

    alhamdulillah.sgt puas hati dan hari nie order esok barang sampai🤗
    terima kasih

  11. Fatin

    Dah beli yg besar mmg best ni nak beli yg mini pula..

  12. Fazie Yahaya

    sejadah muka yang saya beli dan guna sendiri memang sgt puashati..bila kita sujud diatasnya terasa lembut dan best. nak sujud lama2..wangian yg dihadiahkan pun menambahkan sedapnya bila bersujud 😇. Tak menyesallah beli sejada muka Amru ni. Fully recommended 👍

  13. Noraini Sardi

    Alhamdulillah…
    Saya dh miliki juga, mmg selesa dan terbaik. Putih bersih…moga hati saya juga bersih dan sentiasa khusyuk dlm solat. Aamiin..

Ingin kongsikan maklumbalas?

Kami teruja untuk mendengar maklumbalas jujur dari anda. Insyallah setiap kata-kata anda kami akan jadikan pemangkin semangat dan iktibar. Klik butang di bawah untuk kongsikan maklumbalas anda. Terima kasih!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Soalan-Soalan Lazim

Berikut adalah persoalan yang sering diajukan berkaitan Sejadah AMRU.

Sajada Basic II keluaran AMRU memang berwarna putih sahaja. Insyallah ia lebih cantik kerana ia mencerminkan lambang kebersihan dan kesucian. Warna putih juga akan membuatkan kita sentiasa peka terhadap kebersihan sejadah yang digunakan. Jika inginkan sejadah berwarna, boleh lihat koleksi premium.

Harga sejadah AMRU adalah yang paling berpatutan di dalam pasaran dengan menggunakan kapas asli dan ketebalan yang dijanjikan. Namun, anda boleh dapat harga diskaun apabila membeli dengan kuantiti yang lebih banyak.

Sejadah AMRU boleh dibasuh berkali-kali tanpa ia mengecil atau mengembang yang menyebabkan sejadah ini rosak. Kapas asli memang terbukti tahan lama dan tahan lasak. Anda boleh mencuci sejadah ini dengan mesin basuh. Ikuti langkah penjagaan yang tertera di label sejadah.

Boleh! Kami boleh berikan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia walaupun berapa kuantiti yang anda inginkan. Tetapi jika di luar Malaysia, kos penghantaran ditanggung oleh anda.

Boleh. Cuma penghantaran percuma yang telah pihak kami janjikan adalah untuk satu alamat sahaja. Jika ada penambahan alamat lain, kos penghantaran akan ditanggung oleh pihak anda.