Floral Sajada - AMRU
Memperkenalkan Floral Sajada

Kelihatan Indah.
Selesa Digunakan.

Dihiasi corak kuntuman bunga mawar mekar yang sungguh indah. Dengan isian latex asli, sejadah ini menawarkan keselesaan yang tak boleh ditandingi.

Hayati Kehalusan Seni Kuntuman Bunga Mekar Yang Terhampar Indah.

Sulaman Bunga Mawar

Sejadah berkonsepkan sulaman kuntuman buga mawar yang sangat indah. Sulamannya timbul pada permukaan sejadah, boleh dirasa apabila menyentuhnya.

Tiga Kombinasi Warna

Hadir dengan tiga kombinasi warna premium yang cantik. Sulaman benang warna emas pada sebahagian corak membuatkan ia kelihatan sangat eksklusif.

Bukan Sekadar Cantik. Rasa Keselesaan Berganda Dengan Isian Latex Asli.

Lembut & Menyerap Tekanan

Latex digunakan meluas pada bantal & tilam. Ia boleh menampung dan menyerap tekanan dengan sangat baik. Khususnya apabila anda berdiri, duduk atau sujud di atasnya.

Sejadah Berkonsep 'Hybrid'

Sejadah floral AMRU ini boleh digunakan bersama atau tanpa isian latex. Terdapat 'hidden zip' pada bahagian belakang untuk tanggalkan isian latex. Anda bebas memilih.

Jaminan 365 Hari

Jika dijaga dengan baik, ia mampu bertahan sehingga tempoh yang sangat lama. Kami beri jaminan kualiti tiada kerosakkan selama 365 hari untuk isian latex.

Menyerap Tekanan
Keselesaan
Kelembutan
  • Eco Friendly

  • Good Air Ventilation

  • Long Lasting

  • Elasticity

  • Anti Microbial

+Elastik

+Hybrid

Titanium Black

Ivory Cream

Olive Green

Spesifikasi.

Ukuran

70 cm x 110 cm +-

Konsep

Sulaman bunga

Luaran

Acrylic Chenille

Isian

100% latex asli

Isian

100% latex asli

Ketebalan

20 mm+-

Warna

Ivory Cream / Titanium Black / Olive Green

Berat

2700 gram +-

Harga Sehelai

RM599.00

Tawaran & Hadiah Menarik. Setiap Helai Lebih Bermakna.

Potongan RM120

Nikmati potongan bernilai RM120 bagi setiap helai pembelian Floral Sajada keluaran AMRU.

Penghantaran Percuma

Penghantaran Floral Sajada ke seluruh Malaysia adalah percuma. Jimat lebih RM30 bagi setiap helai.

Pulangan Wang 30 Hari

Jika ada sebarang permasalahan, maklumkan kepada kami untuk pemulangan wang.

Hadiah Percuma #1

Box Eksklusif (RM69.90)

Setiap helai Floral Sajada akan dilipat kemas di dalam 'exclusive box' dengan warna dan logo rasmi AMRU. Kotak ini juga mudah dibawa kemana-mana kerana mempunyai 'holder' pada bahagian atas, seperti bag. Kelihatan sangat cantik untuk diberikan sebagai hadiah.

Hadiah Percuma #2

Basic Sajada II Mini (RM49.00)

Sejadah Basic Mini II juga akan diberikan secara percuma bagi setiap helai pembelian Floral Sajada.

Hadiah Percuma #3

Perfume & Gift Card (RM12.90)

Pewangi sejadah yang harum berserta gift card juga disediakan untuk anda nukilkan sebarang ucapan.

Bahagiakan Diri & Orang Tersayang Dengan Kecantikan Floral Sajada.

Unboxing

Diri Sendiri & Keluarga

Mereka yang paling ideal untuk mencuba Floral Sajada ialah diri anda sendiri berserta keluarga.

Untuk Orang Tersayang

Floral Sajada adalah pilihan hadiah yang tepat untuk diberikan kepada orang tersayang.

Untuk Majlis Istimewa

Floral Sajada sangat cantik & eksklusif untuk dibawa ke majlis istimewa sebagai kejuatan kepada seseorang.

Untuk Hantaran Kahwin

Floral Sajada sangat sesuai untuk dijadikan sebagai salah satu barangan hantaran pada hari istimewa anda.

Tidak Seperti Sejadah Biasa. Pelbagai Kelebihan Menanti.

Tiga Pilihan Warna

Ada kombinasi warna yang pelbagai tetapi dengan tiga warna utama.

Made in Turkey

Dihasilkan dengan workmanship yang teliti dan kemas dari Turki.

Isian Latex Asli

Boleh disertakan dengan lapisan latex asli yang boleh menyerap tekanan dengan baik.

Konsep 'Hybrid'

Boleh digunakan bersama atau tanpa isian latex, bergantung pada kesesuaian.

Edisi Terhad

Hanya 1000 helai sahaja dihasilkan untuk koleksi ini. Tiada ulang keluar.

Hadiah Eksklusif

Sesuai dijadikan hadiah kepada orang yang tersayang. Sangat eksklusif dan selesa.

Pilih Warna, Kuantiti & Tempah Sekarang

Sale!

Floral Sajada

43 maklumbalas
(43 customer reviews)

RM599.00 RM479.00

Sejadah dihiasi corak kuntuman bunga mawar mekar yang sungguh indah. Dengan isian latex asli, sejadah ini menawarkan keselesaan yang tak boleh ditandingi.

Clear
Pilih Kuantiti

43 maklumbalas untuk Floral Sajada

  1. Bella Zahir

    I unboxed this gift via video call with my mom and my sister. 😍 We’re so in love with this sejadah. The design, the comfortability, very cushiony just how I imagined it would be. Alhamdullilah, rezeki hari Jumaat. The most beautiful sejadah I’ve ever owned! 😍 ✨

  2. Roslawati Ismail

    Terima kasih team amru!!Penghantaran sgt laju.order 09.11 pagi ,10.11 petang dah selamat sampai pada ibu saya sempena hari lahirnya. Request tuliskan ucapan sekali pun mereka terima. Alhamdulilah ibu saya suka sgt!InsyaAllah nanti nak repeat order untuk saya pulaπŸ˜‰

  3. Ainun Zariah Hussin

    Worth the wait! Premium quality and made with good combination fabric. Very soft and thick. Selesa.

  4. Anis Syafawane

    Kali kedua repeat order untuk bagi gift. Memang bestt sangat. Selesa. Span dalam tu boleh keluarkan kalau nak travel 😍 suka sangat berat dan wangi rasa seronok nak bercantik cantik waktu solat

Ingin kongsikan maklumbalas?

Kami teruja untuk mendengar maklumbalas jujur dari anda. Insyallah setiap kata-kata anda kami akan jadikan pemangkin semangat dan iktibar. Klik butang di bawah untuk kongsikan maklumbalas anda. Terima kasih!

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Soalan-Soalan Lazim

Floral Sajada perlulah dicuci menggunakan 'dry-cleaning' untuk mengelakkan kerosakkan berlaku pada fabrik sejadah. Untuk isian latex pula, tidak dibenarkan cucian secara langsung kecuali jika ada kawasan yang kotor anda harus bersih dengan tuala lembap, kemudian keringkan dengan menekan tuala kering di kawasan yang lembap. Simpan produk di kawasan sejuk dan kering, elakkan cahaya matahari secara langsung.

Mohon maaf, isian latex tidak dijual secara berasingan. Floral Sajada adalah koleksi yang disertakan dengan isian latex untuk keselesaan pengguna. Ia adalah koleksi sejadah 'Limited Edition' yang dikeluarkan 1000 helai sahaja.

Floral Sajada keluaran AMRU agak kurang praktikal untuk dibawa travel. Ia direka khusus untuk kegunaan 'indoor' dan bersifat setempat. Fabrik yang dipilih pada bahagian bawah agak sensitif dengan permukaan kasar serta berat isian latex sekitar 2.6 kg. Tapi pihak kami sediakan box khusus seperti bag untuk memudahkan anda.

Untuk mengelakkan kerosakan pada isian latex, kami mencadangkan agar ia disangkut terus pada rak atau gulung seperti karpet. Elakkan dari lipat Floral Sajada seperti sejadah biasa. Simpan di tempat yang bersih.

Kami yakin Floral Sajada keluaran AMRU ini ditawarkan pada harga yang sangat berpatutan. Sejadah berkonsep floral ini adalah hasil tenunan dari Turki yang terkenal dengan kehalusan sentuhan seninya. Isian latex pula dari Thailand sebagai di antara negara pengeluar latex terkenal dunia. Kombinasi dua negara untuk menghasilkan sejadah yang pertama seumpanya di Malaysia. Tambahan pula, AMRU hanya mengeluarkan 1000 helai sahaja untuk koleksi floral ini.

Dari segi keselesaan pula, ia tidak dapat ditandingi oleh sejadah biasa kerana faktor isian latex asli 100% di dalam sejadah. Teknologi latex ini telah diterima umum memberi pelbagai manafaat untuk tubuh badan dan telah digunakan secara meluas pada industri tilam, bantal, kasut dan sebagainya.